سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است

تذکر تند یک نماینده در مجلس با ریاست علی نیکزاد

نماینده مجلس گفت: آلونک‌ها را خراب می‌کنند اما کاخ نشین‌ها رها شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،  سیدسلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه در مجلس عصر امروز (چهارشنبه، 21خرداد 99) مجلس شورای اسلامی خطاب به علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت، اظهار داشت: برابر بند 11 ماده 22 آیین‌نامه داخلی مجلس به مدیریت شما اعتراض دارم، آیا شما ناظر به صحبت‌های وزرا هستید یا خیر؟ آیا شما جایگاه نمایندگان را حفظ می‌کنید و آیا صحبت‌های وزرا کارشناسی می شود که صادق است یا خیر. بسیاری از اطلاعات وزرا و معاونین در گزارش‌هایشان خلاف واقع و مصادیق است.

 

اخبار سیاسی- نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در پیام خود به مجلس یازدهم گفت: حضرت آقا فرمودند مجلس برادرانه با دولت تعامل داشته باشد، آیا زمانی که مسئولان دولت مانند معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست به استان‌ها می روند با نمایندگان هماهنگ هستند؟ نمایندگان در جریان کدام یک از عزل و نصب‌ها قرار می‌گیرند؟ این فاصله‌ها نباید باشد.

 

وی ادامه داد: از نمایندگان خواهش می‌کنم از سخنان حضرت آیت‌الله رئیسی در خصوص اولویت‌بندی‌ها و عدالت در اجرا، حمایت کنند. امروز جایگاه نمایندگان در میان مردم به لحاظ اجرای عدالت در حال مخدوش شدن است.

 

ذاکر با بیان اینکه آلونک‌ها را خراب می‌کنند اما کاخ نشین‌ها رها شده‌اند، گفت: کسی در مجلس نمی‌تواند از نهضتی‌های آموزش و پرورش حمایت کند ضمن آن که قوانین باید در راستای حل مشکلات مردم تدوین شود نه حاشیه‌سازی، امروز در فراکسیون‌سازی و مسئولیت‌پذیری رقابت داریم در حالی که مردم در آتش می‌سوزند.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه سهام عدالت فقط به نیمی از جمعیت تعلق گرفته است، اضافه کرد: سهام عدالت به نصف جمعیت صادق نیست و در مورد یارانه ها 45 هزار تومانی از 10 الی 15 سال قبل افزایش پیدا نکرده آیا نباد با تورم امروز تناسب سازی شود؟/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار