تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

تذکر تند یک نماینده در مجلس با ریاست علی نیکزاد

نماینده مجلس گفت: آلونک‌ها را خراب می‌کنند اما کاخ نشین‌ها رها شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،  سیدسلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه در مجلس عصر امروز (چهارشنبه، 21خرداد 99) مجلس شورای اسلامی خطاب به علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت، اظهار داشت: برابر بند 11 ماده 22 آیین‌نامه داخلی مجلس به مدیریت شما اعتراض دارم، آیا شما ناظر به صحبت‌های وزرا هستید یا خیر؟ آیا شما جایگاه نمایندگان را حفظ می‌کنید و آیا صحبت‌های وزرا کارشناسی می شود که صادق است یا خیر. بسیاری از اطلاعات وزرا و معاونین در گزارش‌هایشان خلاف واقع و مصادیق است.

 

اخبار سیاسی- نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در پیام خود به مجلس یازدهم گفت: حضرت آقا فرمودند مجلس برادرانه با دولت تعامل داشته باشد، آیا زمانی که مسئولان دولت مانند معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست به استان‌ها می روند با نمایندگان هماهنگ هستند؟ نمایندگان در جریان کدام یک از عزل و نصب‌ها قرار می‌گیرند؟ این فاصله‌ها نباید باشد.

 

وی ادامه داد: از نمایندگان خواهش می‌کنم از سخنان حضرت آیت‌الله رئیسی در خصوص اولویت‌بندی‌ها و عدالت در اجرا، حمایت کنند. امروز جایگاه نمایندگان در میان مردم به لحاظ اجرای عدالت در حال مخدوش شدن است.

 

ذاکر با بیان اینکه آلونک‌ها را خراب می‌کنند اما کاخ نشین‌ها رها شده‌اند، گفت: کسی در مجلس نمی‌تواند از نهضتی‌های آموزش و پرورش حمایت کند ضمن آن که قوانین باید در راستای حل مشکلات مردم تدوین شود نه حاشیه‌سازی، امروز در فراکسیون‌سازی و مسئولیت‌پذیری رقابت داریم در حالی که مردم در آتش می‌سوزند.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه سهام عدالت فقط به نیمی از جمعیت تعلق گرفته است، اضافه کرد: سهام عدالت به نصف جمعیت صادق نیست و در مورد یارانه ها 45 هزار تومانی از 10 الی 15 سال قبل افزایش پیدا نکرده آیا نباد با تورم امروز تناسب سازی شود؟/ فارس

ارسال نظر