پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان

اعتبار 20 هزار میلیاردی بنیاد مستضعفان برای پروژه‌های 90 درصد پیشرفت

نایب‌رئیس مجلس از تفاهم خود با رئیس بنیاد مستضعفان خبر داد و گفت: قرار است این بنیاد برای فیزیکی 90 درصد 20 هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره پیشنهاد رئیس بنیاد مستضعفان در مورد هزینه‌کرد 20 هزار میلیارد تومانی این بنیاد برای پروژه‌های بالای 90 درصد افزود: آقای فتاح معتقد است برای آنکه بتوانیم سرمایه‌های کشور را به سرانجام برسانیم بنیاد مستضعفان حاضر است پروژه‌های بالای 90 درصد پیشرفت فیزیکی را در اختیار گرفته و حداکثر 20 هزار میلیارد تومان در آنها سرمایه‌گذاری کند و در همین راستا می‌تواند با سازمان برنامه و بودجه توافق کرده تا این پروژه‌ها به اتمام برسد که اگر این گونه باشد این اقدام هم برای نظام خوب است و هم برای دولت و کشور و مردم. 

 

نیکزاد خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان با سرمایه‌گذاری 20 هزار میلیارد تومان در پروژه‌های بالای 90 درصد پیشرفت فیزیکی می‌تواند حداقل 200 هزار میلیارد تومان پروژه را به اتمام برساند.

 

وی گفت: این اقدام در حد توافق بین من به عنوان نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان است. و انشاالله با آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه با آن موافقت خواهد کرد که در آن صورت کارگروهی تشکیل شده و می‌توانیم در جلسات متعدد موضوع را به نتیجه لازم برسانیم.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار