وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

مسئولان باید قدردان حضور مردم باشند

حجت‌الاسلام حبیب الله غفوری با اشاره به شرایط سخت اقتصادی مردم، گفت: مسئولان این شرایط را درک کنند و بدانند اکنون زمان مدیریت در شرایط عادی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 11
کد خبر: ۴۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حبیب الله غفوری، صبح امروز در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن یزد با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: ملت ایران ۴۰ سال در برابر انواع توطئه های دشمنان مقاومت کرد و دشمنان نیز ۴۰ سال از هیچ کوششی برای آزار و اذیت مردم ایران دریغ نکردند.

وی بیان کرد: دشمنان بدانند که ملت ایران کمر همت بسته اند برای اینکه پرچم این انقلاب را به دست صاحب اصلی‌اش، امام زمان (عج) برسانند بنابراین همه همت خود را برای پایداری و استمرار نظام اسلامی به کار خواهند بست.

غفوری تصریح کرد: ملت ایران پرورش یافته مکتب عاشورا است و کسی در چنین مکتبی رشد کرده باشد، هرگز زیر بار ظلم نمی رود و از پای نمی نشیند و پای آرمانهای خود می ایستد.

قائم مقام رئیس حوزه های علمیه کشور عنوان کرد: مردم ایران مردمی بصیر هستند و جنایت های دشمنان ایران و نظام و انقلاب را به چشم دیده اند بنابراین باور ندارند که آمریکایی ها و دیگر همدستان آنها، خیرخواه ملت ایران باشند.

وی با اشاره به تحریم های ظالمانه ای که علیه ملت ایران به کار گرفته شد، تصریح کرد: دشمن در هر دوره تلاش کرد از حربه ای برای ضربه وارد کردن به نظام و انقلاب استفاده کند، زمانی جنگ، زمانی ترور، مدتی هجمه های فرهنگی و اکنون نیز حربه های اقتصادی و تحریم را علیه ملت ایران به کار گرفته اما بداند که ملت ایران در سخت ترین شرایط هم پای اسلام و انقلاب و خون شهدا ایستاده است.

قائم مقام رئیس حوزه های علمیه کشور تاکید کرد: دشمن بداند این ملت تا آباد کردن کشورش و تا زمانی که دشمنان را به صورت کامل سر جایشان بنشاند و توطئه‌های آنها را خنثی کرده و حقانیت خودش را بر همه دشمنانش ثابت کند، یک لحظه از پا نمی‌نشیند.

غفوری با اشاره به حضور بی نظیر مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن عنوان کرد: ملت ایران ملتی وفادار هستند و استحقاق آنها زندگی آرام و رفاه بیشتر است بنابراین از مسئولان انتظار می رود با مدیریت جهادی که از فرماندهان دوران جنگ دیده ایم، کشور را اداره کنند و آنها نیز درک کنند که کشور در شرایط عادی نیست بنابراین تلاش و جدیت بیشتری برای رفع مشکلات مردم داشته باشند.

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار