نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

عکس العمل ترامپ به نظرسنجی‌های انتخاباتی چه بود؟

پایگاه ان‌بی‌سی‌نیوز گزارش داده در حالی که پنج ماه به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده میزان رضایت از عملکرد رئیس‌جمهور این کشور در نظرسنجی‌ها وارد «وضعیت خطر» شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 12
کد خبر: ۴۵۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در شرایطی که پنج ماه به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده یک رسانه گزارش داده وضعیت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در نظرسنجی‌ها به وضعیت خطر رسیده است.

 

طبق گزارش «ان‌بی‌سی» میانگین عملکرد ترامپ در نظرسنجی «Real Clear Politics» به ۴۲ درصد رسیده است که پایین‌ترین رقم از سال گذشته است.

 

ترامپ به طور متوسط ۸ درصد از «جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات عقب است.

 

ان‌بی‌سی‌نیوز نوشته با هر مقیاسی که در نظر بگیریم دونالد ترامپ در «وضعیت خطر» قرار دارد.

 

«دونالد ترامپ» چند روز پیش به نظرسنجی‌هایی که جو بایدن را پیشتاز مسابقه انتخاباتی نشان می‌دهند واکنش نشان داد.

 

او در روزی که سی‌ان‌ان با انتشار یک نظرسنجی گفت که بایدن ۱۴ درصد از ترامپ پیش افتاده در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت که این نظرسنجی هم همانند گزارش‌های «سی‌ان‌ان» جعلی است. ترامپ همچنین نتایج نظرسنجی‌هایی را در سال ۲۰۱۶ یادآوری کرده که هیلاری کلینتون را پیشتاز نشان می‌داده‌اند.

 

ترامپ در توئیتر نوشت: «نظرسنجی سی‌ان‌ان هم مثل گزارش‌هایش جعلی است. همین ارقام و بدتر از آن را برای کلینتون حقه‌باز می‌نوشتند. دموکرات‌ها آمریکا را نابود خواهند کرد.»

 

توئیت ترامپ روز دوشنبه ساعتی بعد از آن منتشر شد که شبکه خبری «سی‌ان‌ان» با انتشار نتایج یک نظرسنجی نوشت بایدن از حمایت ۵۵ درصد از رأی‌دهندگان آمریکایی برخوردار است و ترامپ با ۴۱ درصد پس از او قرار دارد.

 

در آمریکا اعتماد عمومی به نتایج نظرسنجی‌ها به خصوص از بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ به شدت خدشه‌دار شده است.

 

در آن زمان اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دادند «هیلاری کلینتون» به عنوان نامزد وقت حزب دموکرات با اختلاف از «دونالد ترامپ» پیشی گرفته است.

 

با آنکه نظرسنجی‌ها شانس بسیار کمتری برای پیروزی ترامپ قائل بودند در نهایت او توانست به پیروزی رسیده و به عنوان چهل و پنجمین رئیس‌جمهور آمریکا وارد کاخ سفید شود./ فارس

ارسال نظر