سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند

ادعاهای بی اساس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا علیه ایران

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با طرح ادعاهای بی اساس علیه جمهوری اسلامی ایران گفت که سیاست فشار حداکثری علیه تهران تنها به دلیل سلاح هسته ای نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مورگان اورتگاس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگو با شبکه اسکای نیوز عربی گفت: گفت‌وگوی راهبردی آمریکا با عراق اولین گام واشنگتن برای استمرار تلاش خود در راستای ثبات عراق است.

 

وی در بخشی از گفت‌وگوی خود مدعی شد که داعش تنها چالش عراق به شمار نمی رود و آن چه آن را فعالیت های شرارت آمیز ایران می‌خواند را نیز  یک چالش دیگر برای این کشور دانست.

 

سخنگوی وزارت خارجه عراق مدعی شد: فشار حداکثری واشنگتن علیه ایران تنها به دلیل سلاح هسته ای نیست بلکه به دلیل رفتار آن در منطقه نیز هست.

 

وی مدعی شد: ایران به دنبال این است که عراق را به یک کشوری تبدیل کند که بر آن سیطره داشته باشد و حمایت های ایران از شبه نظامیان در عراق باعث ایجاد بی ثباتی در این کشور شده است.

 

اورتگاس  با بیان این ادعا که هدف اصلی ایران در حمایت‌هایش از شبه نظامیان در عراق این است که مذهب را تقویت کند و در میان ملت عراق شکاف ایجاد کند، گفت: از همسایگان عراق و تمام کشورهای منطقه می خواهیم که بدون دخالت در امور عراق همانند یک کشور همسایه مسئول این کشور تعامل کنند و از نخست وزیر جدید عراق و کابینه اش حمایت کنند.

 

این ادعاها درحالی مطرح می شود که جمهوری اسلامی ایران همواره برای ایجاد صلح وثبات و امنیت در  عراق تلاش های شفراوانی کرده است و در جنگ با داعش ایران اولین کشوری بود که در کنار عراق ایستاد.

 

سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اخیرا در واکنش به ابراز خرسندی آمریکایی ها از نتایج فشار تحریم ها علیه مردم ایران در توییتر خود نوشت:"دولتی که سیاستش مبتنی بر "فشار بر گردن" -چه مردم خودش و چه مردم جهان باشد- باید از تروریسم اقتصادی و فشار بر مردم عادی خرسند باشد. اما دیدید نه گردن ملت ایران بلکه زانوی شما خُرد شد. بزودی جلوی ملت ایران هم زانو خواهید زد."/ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار