پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

توئیت سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت سالروز هفتم تیر ماه

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن گرامیداشت سالروز هفتم تیر ماه، گفت: خون قربانیان این اقدام تروریستی و ایرانیانی که توسط گروهک منافقین و با حمایت آمریکا و اروپا به شهادت‌ رسیده‌اند، به گردن حامیان این گروهک است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) هفتم تیر ماه در توئیتی به مناسبت سالگرد هفتم تیر و ترور رئیس دیوان عالی کشور و دیگر مقامات ارشد ایران توسط گروهک تروریستی منافقین آن هم با حمایت آمریکا و اروپا و با انتشار تصاویری از شهدای این اقدام تروریستی نوشت: « ۳۹ سال پیش در چنین روزی، رئیس دیوان عالی کشور، آیت الله بهشتی و ۷۲ نفر از مقامات ارشد ایران از سوی فرقه تروریستی منافقین تحت حمایت آمریکا و رژیم صدام ترور شدند. از آن زمان، منافقین کماکان مورد حمایت آمریکا و اروپا قرار گرفته‌اند که این حمایت‌ها به این گروهک اجازه داد تا ده‌ها هزار ایرانی را کشته و مجروح کند.»

 

وی افزود: «خون آن قربانیان به گردن حامیان این گروهک و فرقه تروریستی است.»

 

حدود ساعت ۲۱:۷  هفتم تیرماه ۱۳۶۰، دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، در حالی که جمعی از بلندپایه‌ترین مسئولان نظام، همچون آیت‌اللّه بهشتی رئیس دیوان عالی کشور، چهار وزیر، ۱۲ معاون وزیر و حدود ۳۰ نماینده مجلس در آن جلسه حضور داشتند، توسط منافقان منفجر شد و ۷۲ یار وفادار انقلاب و امام به شهادت رسیدند. 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار