نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود

فعالیت ۱۲ هزار نفر از جامعه پزشکی ارتش در مقابله با کرونا

فعالیت ۱۲ هزار نفر از جامعه پزشکی ارتش در مقابله با کرونا دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش ضمن اعلام اینکه تا کنون ۱۲ هزار نفر از کادر درمانی ارتش در مقابله با کرونا به مردم خدمت کرده اند، گفت: این خدمات همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ارتش، گفت: دانشگاه علوم پزشکی یکی از مجموعه‌های بسیار با اهمیت ارتش است، زیرا تلاش انسان‌هایی که در جامعه پزشکی ارتش تربیت می‌شوند، در حفظ و ارتقای سطح سلامتی آحاد فرماندهان و کارکنان نقش مهمی ایفا می‌کند.

 

امیر دریادار سیاری خاطرنشان کرد: امروز طی بازدیدی که از این دانشگاه و بویژه دانشکده‌های پزشکی، پیراپزشکی و طب هوافضا و طب رزم به عمل آمد؛ مشاهده کردم مسئولان مربوطه به جد پیگیر توسعه علمی و تجهیزاتی دانشگاه هستند و هرچه در توان داشته اند پای کار آورده اند و با علاقمندی، دلسوزی، جدیت و نیت خوب کار‌ها را دنبال می‌کنند. برخی کار‌ها نیز هنوز تکمیل نشده که با حمایت و همراهی معاونت‌های ستاد ارتش ان شاءالله بزودی انجام خواهد شد.

 

وی افزود: امروز در بیمارستان امام رضا (ع) ارتش هم سه اتاق عمل جدید و پیشرفته، دستگاه‌های جدید ام آر آی،‌ای آر سی پی، اندوسونوگرافی، انتروسکوپی و آندوسکوپی به بهره برداری رسید که این اقدامات ارزشمند نتیجه همت، پادر رکابی و تلاش کارکنان خدوم این بیمارستان است.

 

امیر دریادار سیاری همچنین گفت: در طول شیوع و گسترش ویروس کرونا، معاونت بهداشت و درمان ارتش تلاش گسترده‌ای انجام داد و با همکاری و همراهی بیمارستان‌ها و ادارات بهداشت سایر نیرو‌ها اقدامات ارزشمندی در جهت خدمت رسانی به مردم صورت گرفت ازجمله اینکه بیش از ۱۲ هزار نفر از جامعه پزشکی ارتش در این حوزه وارد شده و کمک کردند و در حال حاضر نیز در حال خدمت رسانی هستند که جای تقدیر و تشکر دارد.

 

وی افزود: امیدواریم با تداوم تلاش‌ها در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی و توسعه روزافزون امکانات، تجهیزات و زیرساخت‌های مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی ارتش و بهره گیری از توانمندی‌های جوانان متخصص و متعهد این دانشگاه و اجرای طرح‌های ابتکاری و مفید مثل پذیرش دانشجویان علوم پزشکی سایر نیرو‌های مسلح و حضور دانشجویان ما در دانشگاه‌های دیگر، دانشگاه علوم پزشکی ارتش به عنوان یک الگوی موفق در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مطرح شود.

 

پیش از این بازدید، امیر دریادار دوم پزشک مصطفی مداح، معاون بهداشت، درمان، امداد و آموزش پزشکی ارتش نیز طی سخنانی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی ارتش در حوزه‌های تربیت و آموزش کادر پزشکی و پرستاری و توسعه فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی متناسب با نیاز‌های مراکز درمانی نیرو‌های مسلح، گفت: پیشرفت‌های ارزشمندی که امروز در حوزه‌های مختلف این دانشگاه از جمله حوزه مقابله با کرونا شاهد آن هستیم با همت و پشتکار مسئولان دلسوز و جوانان متخصص دانشگاه و حمایت‌های بی دریغ سامانه فرماندهی و ستاد ارتش در حال توسعه و تکمیل است.

 

در ادامه این مراسم، امیر سرتیپ دوم پزشک رامین حمیدی فراهانی، فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش نیز گزارشی از روند توسعه فعالیت‌های آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه را ارائه کرد و افزود: پذیرش دانشجویان میهمان از دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی نیرو‌های مسلح، ارتقای سطح علمی در رشته‌های طب رزم و طب هوا فضا، راه اندازی و تجهیز دپارتمان‌های آموزش فضای مجازی و اموربین المللی و آکادمی زبان، بهسازی آزمایشگاه‌های فیزیولوژی و بیوشیمی، راه اندازی مرکز جامع آزمون الکترونیک، تجهیز کلینیک دندانپزشکی و دانشکده پیراپزشکی و توسعه علوم بین رشته‌ای و فرارشته‌ای از جمله پزشکی دریا و فیزیولوژی هوا بخشی از فعالیت‌ها و دستاورد‌های اخیر دانشگاه علم پزشکی ارتش است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار