خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

اتمام حجت دادگستری در ارتباط با پرونده طبری

دادگستری تهران درباره انتشار برخی اخبار در حاشیه دادگاه اکبر طبری اطلاعیه‌ صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی دادگستری تهران در مورد انتشار برخی اخبار در حاشیه دادگاه طبری اطلاعیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد: به دنبال انتشار برخی اخبار در حاشیه دادگاه آقای اکبر طبری و همدستان با عنوان اتهامیِ مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری در ارتشاء، به اطلاع می‌رساند که پیگیری این پرونده از ابتدا در قوه قضاییه و از سوی قضات پاکدست با دقت و بدون توجه به حواشی و فضاسازی‌ها در دستور کار قرار گرفت و در ادامه نیز رسیدگی قطعاً بر همین اساس خواهد بود.

 

قوه قضاییه در برخورد با فساد در هر بخشی، خواه درون قوه یا هر نهاد و ارگان دیگر، هیچگونه کوتاهی نخواهد داشت و با عدالت و دقت تمام و البته بر مدار انصاف به بررسی این پرونده و پرونده‌هایی از این دست خواهد پرداخت.

 

بنابراین انتشار اخبار و ادعا‌های بدون استناد، مدرک و دلیل و صرفا بر اساس شنیده‎ها درباره این پرونده و پرونده‎های مشابه، مضرّ روند رسیدگی‎ عادلانه است و با ایجاد شائبه و خلق موضوعات انحرافی، به نفع مجرمان خواهد شد.

 

دادگستری استان تهران ضمن تقدیر از حمایت گسترده مردمی در رویکرد ضدفساد قوه قضاییه، از اصحاب رسانه و فضای مجازی می‌خواهد برای کمک به انجام متقن دادرسی‌ها، از انتشار اخبار غیرمستند در حاشیه پرونده‎ها به شدت پرهیز شود. البته دستگاه قضایی از جایگاه مدعی‌العموم در مقابل اتهامات بی‌اساس و انتشار اخبار غیر واقعی و جعلی برخورد قانونی خواهد کرد.

 

همچنین از افرادی که مدعی دسترسی به اسناد تکمیلی در خصوص پرونده‌های قضایی هستند دعوت می‌شود، مستندات خود را جهت بررسی در اختیار دستگاه قضایی قرار دهند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار