آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

اقدام انقلابی قوه قضاییه در محاکمه طبری

نماینده بروجرد در مجلس گفت: اقدام دستگاه قضا در محاکمه مدیر پیشین این قوه اقدامی انقلابی و ارزشمند است و فرد مفسد در هر جایگاه و در هر لباس و با هر عنوانی که باشد، باید با وی برخورد شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محاکمه اکبر طبری معاون پیشین قوه قضائیه گفت: مشروعیت همه ما به مبارزه با فساد و تلاش برای گسترش عدالت در جامعه است.

 

وی با بیان اینکه آبروی قوه قضائیه در گرو مبارزه با فساد است، افزود: اقدام اخیر دستگاه قضایی در محاکمه اکبر طبری اقدامی کاملا به جا، درست و در مسیر جبران کم‌کاری‌های گذشته است.

 

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر مردم در جامعه احساس کنند که عدالت وجود دارد و با مفسدین برخورد می‌شود، مشکلات دیگر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تحمل می‌‌کنند اما اگر احساس کنند عده‌ای مشغول غارت و چپاول و اختلاس و مال‌اندوزی و زیاده خواهی هستند و دیگران زیر بار مشکلات معیشتی و اقتصادی استخوان‌هایشان خرد می‌شود و متحمل همه هزینه‌ها و مشکلات شوند، دیگر حرف‌های مسؤولان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برنمی‌تابند و نمی‌پذیرند.

 

گودرزی خاطرنشان کرد: اقدام اخیر دستگاه قضا در محاکمه معاون پیشین این قوه اقدامی قاطع، انقلابی، درست و ارزشمند است. دستگاه قضایی باید با فساد برخورد کند و فرد مفسد در هر جایگاه و در هر لباس و با هر عنوانی که باشد، باید با وی برخورد شود.

 

وی افزود: از سوی دیگر برخورد با مفسد باید قاطع، انقلابی و به موقع باشد تا در جامعه بازدارندگی ایجاد کند.

 

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از سوی دیگر برخورد با فساد زمینه رشد و پیشرفت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در کشور فراهم می‌کند. ما هر چقدر برای پیشرفت کشور تلاش کنیم، اگر مفسد در جامعه رشد کند و با وی برخورد نشود، آثار مثبت زحمات سایرین نیز از بین می‌رود.

 

گودرزی خاطرنشان کرد: امتیاز کار دستگاه قضا در مبارزه با فساد این است که این کار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از درون خود شروع کرده که این کار ارزش مضاعفی دارد؛ چراکه این کار هم باعث بازدارندگی در مورد فساد می‌شود و هم باعث صیانت از قضات و نیروهای ارزشمندی می‌شود که در دستگاه قضا خالصانه و دلسوزانه برای مردم زحمت می‌کشند.

 

وی افزود: ‌افرادی که در این وضعیت مرتکب فساد شوند جایگاه دیگران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم تخریب می‌کنند لذا برخورد با مفسدین موجب حفظ آبروی دیگران نیز هست.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار