پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه

ادامه جلسات بررسی اعتبارنامه تاجگردون فردا در مجلس

دبیرکمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان مجلس گفت: نخستین جلسه بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون عصر امروز برگزار شد و قرار است فردا معترضان و متنخب گچساران در جلسه حضور پیدا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی جدی دبیرکمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان مجلس یازدهم در تشریح نخستین جلسه بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون اظهار داشت: عصر امروز اولین جلسه بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران که مورد اعتراض تعدادی از نمایندگان واقع شده بود، با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد.

 

وی افزود: ‌در این جلسه درباره هماهنگی‌هایی که باید در سراسر جلسات بررسی پرونده تاجگردون منتخب گچساران انجام شود بحث و تبادل‌نظر شد.

 

دبیرکمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان مجلس گفت: در این جلسه همچنین پس از مباحث صورت گرفته مقرر شد بعد از ظهر فردا جلسه‌ای دیگر برای بررسی مستندات و مدارک معترضین و همچنین دفاعیات و مستندات منتخب گچساران بررسی شود.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بنابر تصمیمات اخذ شده مقرر شد در جلسه فردا معترضان نسبت به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون به مدت یک ساعت در جلسه حضور یافته و به ارائه سخنان و مستندت خود بپردازند.

 

جدی در ادامه یادآور شد: البته در این جلسه قرار است پس از ارائه سخنان معترضین و ترک حضور آنها غلامرضا تاجگردون منتخب گچساران نیز در جلسه حاضر شد و به دفاعیات خود بپردازد.

 

دبیرکمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان مجلس در خاتمه خاطرنشان کرد: جلسات برای بررسی اعتبارنامه منتخب گچساران ادامه خواهد داشت./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار