پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

برخورد پلیس با تفاخر با ماشین‌های لوکس و گران قیمت

رئیس پلیس راهور ناجا از برخورد با تخلفات و مظاهر علنی فساد از جمله سگ گردانی، شیشه دودی، آهنگ و صدا‌های بلند و تظاهر به تفاخر با ماشین‌های لوکس و گران قیمت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت با حضور سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا و جمعی دیگر از مقامات و مسؤولان لشکری و کشوری در سالن آمفی‌تئاتر ستاد پلیس راهور پایتخت برگزار شد.

 

 سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: پلیس راهور بیش از ۶۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند.

 

وی:گفت ناجا در سال گذشته بیش از ۷۰ میلیون نوع خدمت را ارائه داد که ۳۵ میلیون از این خدمت در قالب ۶۰ خدمتی بود که پلیس راهور ارائه می‌کند یعنی می‌توان گفت که ۵۳ درصد خدماتی که ناجا به ۸۵ میلیون هموطن ارائه داد توسط پلیس راهور انجام شده است.

 

سردار هادیانفر به ماموریت اصلی پلیس راهور پرداخت و گفت: مدیریت ترافیک در ۲۱۷ هزار کیلومتر جاده‌های کشور که فقط ۴۵ هزار کیلومتر راه اصلی است اهمیت ویژه‌ای دارد البته از راه‌های روستایی نباید غافل بود چرا که ۱۳ درصد کشته‌ها در راه‌های روستایی است.

 

وی تسهیل در تردد و ارتقاء ایمنی و کاهش حوادث و سوانح و تلفات را از جمله دیگر مأموریت‌های اصلی پلیس راهور ناجا دانست.

 

رئیس پلیس راهور ناجا گفت ما شرایط مطلوبی در تصادفات نداریم اگرچه خیلی کار انجام می‌گیرد، اما خیلی عقب هستیم و زیبنده نیست که هر ساعت دو نفر جان خود را از دست بدهند.

 

رئیس پلیس راهور ناجا رعایت حق تقدم با اولویت عابران پیاده، حرکت بین خطوط و ساماندهی توقف و تخلفات ساکن را از جمله موارد مهم و در دستور کار پلیس راهور دانست و اعلام کرد: برخورد با تخلفات و مظاهر علنی فساد از جمله سگ گردانی، شیشه دودی، آهنگ و صدا‌های بلند و تظاهر به تفاخر با ماشین‌های لوکس و گران قیمت از جمله مواردی است که باید با آن برخورد شود؛ نباید اجازه داد مظاهر علنی فساد گسترده شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار