شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

حمایت ایران از نشست شورای حقوق بشر علیه نژادپرستی درآمریکا

حمایت ایران از نشست شورای حقوق بشر علیه نژادپرستی درآمریکا سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران از نشست فوری شورای حقوق بشر برای مقابله با نژادپرستی در آمریکا حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۸ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۹۶

به گزار راهبرد معاصر، خبرگزاری مهر، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص برگزاری «نشست فوری» شورای حقوق بشر در روز چهارشنبه و پنج شنبه ۲۸ و ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ به منظور بررسی قتل جورج فلوید و موضوع مقابله با نژادپرستی در این کشور اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از ایده برگزاری این نشست و قطعنامه تهیه شده در شورای حقوق بشر در ژنو حمایت کرده و بر این باور است که ظرفیت، منابع و انرژی سازوکار‌های حقوق بشری وابسته به سازمان ملل متحد باید در مسیرهایی، چون مقابله با پدیده‌هایی مانند نژادپرستی قرار بگیرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران بر مبنای آموزه‌های دینی، فرهنگی و ملی خود همواره از پیشگامان مقابله و مبارزه با نژادپرستی بوده و معتقد به مقابله ریشه‌ای با نژادپرستی سیستماتیک در برخی از مناطق جهان بویژه آمریکا هستیم.

 

موسوی افزود: مردم سرزمین فلسطین نیز در چند دهه گذشته قربانی تبعیض و نژادپرستی هستند و آنچه امروز در جامعه آمریکا شاهد آن هستیم نتیجه و ماحصل نژادپرستی و بی عدالتی سیستماتیکی است که در ارکان و ساختار‌های نظام سیاسی آمریکا وجود داشته و دارد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: همانگونه که پیش‌تر هم گفته شده است این تنها مردم و جامعه آمریکا نیستند که قربانی نژادپرستی و بی عدالتی دولت‌های حاکمه خود بوده و هستند بلکه ملت‌های دیگر کشور‌ها هم تجربه‌هایی بسیار تلخ از رفتار‌ها و عملکرد تبعیض آمیز همراه با ظلم و بی عدالتی دولت‌های آمریکا را داشته‌اند و بسیاری از حقوق خود را به دلیل تبعیض و بی عدالتی صورت گرفته، از دست رفته می‌دانند که مسئولیت آن مستقیماً متوجه دولت آمریکاست.

 

موسوی با تاکید بر توانمندی و ظرفیت ارکان سازمان ملل متحد برای پیگیری اصولی و ریشه‌ای مسائلی مانند مقابله با نژادپرستی افزود: همزمان نیز باید به نگرانی‌ها در خصوص احتمال انحراف اینگونه تلاش‌ها به مسیر‌هایی که با اهداف اولیه آن فاصله دارد توجه شود.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان تصریح کرد: نژادپرستی از جمله موضوعات و دستورکار‌های بسیار قدیمی در سازمان ملل متحد است، اما علی رغم تلاش‌ها و اقدامات چندین دهه‌ای، امروز در آستانه بیستمین سالگرد اعلامیه جهانی دوربان و در روز آفریقا، شاهد چنین قساوت‌ها و بی رحمی‌هایی در آمریکا بودیم. این نشان می‌دهد که مقابله با نژادپرستی باید وارد دوران جدیدی شود تا در نهایت شاهد روزی باشیم که مردم هیچ نقطه‌ای از جهان قربانی نژادپرستی نشوند./مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار