عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

آمریکا خواستار تحریم تسلیحاتی نامحدود ایران شد

آمریکا خواستار تحریم تسلیحاتی نامحدود ایران شد فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران خواستار تمدید نامحدود تحریم‌های تسلیحاتی علیه تهران شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، برایان هوک فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران روز سه شنبه در اظهاراتی گفت: ایالات متحده بر این باور است که تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران که بر اساس توافق هسته‌ای 2015 میلادی قرار است در ماه اکتبر به پایان برسد، باید بدون تعیین تاریخ مشخصی و به صورت نامحدود تمدید شود.

 

وی در ادامه افزود: ما تصور می‌کنیم که سیاست صحیح و درست این است که یک تحریم تسلیحاتی علیه ایران وجود داشته باشد که هیچ تاریخ مشخص و معینی برای پایان آن نباشد.

 

برایان هوک این اظهارات را در نشستی که از سوی شورای روابط خارجی برگزار شده، بیان کرده است.

 

اوایل اردیبهشت‌ماه جاری نشریه آمریکایی نیویورک تایمز گزارش داد که «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا قصد دارد با استفاده از یکی از بندهای توافق هسته‌ای «برجام»، تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید و یا شورای امنیت سازمان ملل متحد را به اعمال تحریم‌هایی دیگر علیه ایران وادار کند.

 

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته طرح وزیر امور خارجه آمریکا بر تلاش برای پیشبرد یک استدلال حقوقی مبنی بر اینکه آمریکا علی‌رغم خروج از برجام همچنان یکی از طرف‌های مشارکت‌کننده در این توافق چندجانبه است، استوار است.

 

با این حال، مقامات جمهوری اسلامی ایران و برخی دیگر از کشورهای عضو برجام بارها تأکید کرده‌اند که آمریکا از برجام خارج شده و اساساً در جایگاهی نیست که بخواهد برای کشورهایی که همچنان در برجام حضور دارند، تعیین تکلیف کند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار