تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

جهانگیری: سیاست ایران در حمایت از سوریه و جبهه مقاومت تغییر نکرده است

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی به عنوان شریکی راهبردی همواره در کنار دولت و ملت سوریه خواهد ماند، تأکید کرد: ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی تغییری در سیاست‌های ایران در حمایت از سوریه و جبهه مقاومت ایجاد نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر،  اسحاق جهانگیری ظهر امروز (پنجشنبه ۲۹ خرداد) در تماس تلفنی با «حسین عرنوس» نخست وزیر جدید سوریه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از هیچ اقدامی برای کاهش فشارها بر مردم سوریه دریغ نخواهد کرد، و به فضل الهی سوریه به اقتدار، آرامش و ثبات خواهد رسید.

 

جهانگیری با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان شریکی راهبردی همواره در کنار دولت و ملت سوریه خواهد ماند، تأکید کرد: ترور ناجوانمردانه شهید سردار سلیمانی تغییری در سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در حمایت از سوریه و جبهه مقاومت ایجاد نکرده است.

 

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ایستادگی دولت، مردم و نیروهای مسلح سوریه در مقابله با مشکلات نتیجه داده و این کشور به دستاوردهای خوبی رسیده است، گفت: حضور مقتدرانه سوریه در جامعه عربی نشان دهنده پیروزی مردم سوریه در مقابله با تروریسم است و همین پیروزی ها و دستاوردها باعث شده تا رژیم صهیونیستی مداخلات و تجاوزاتی به خاک سوریه داشته باشد که ما آن را محکوم می کنیم.

 

جهانگیری با اشاره به دیدارهای گذشته خود با نخست وزیر سابق سوریه در سال های ۲۰۱۵ و در جریان سفر خود به دمشق در سال ۲۰۱۹ تصریح کرد: باید توافقات دوجانبه در کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی و کمیته راهبردی روابط فیمابین را پیگیری کنیم تا هر چه زودتر این توافق ها اجرایی شود.

 

جهانگیری خاطرنشان ساخت: جامعه جهانی به ویژه سازمان ملل و سایر مجامع بین المللی در این شرایط که بیماری کرونا ملت های جهان به ویژه مردم سوریه را تحت تأثیر قرار داده است باید حمایت های جدی را از مردم این کشور به ویژه در زمینه تأمین دارو و کالاهای اساسی انجام دهد.

 

معاون اول رییس جمهور در ابتدای این مکالمه ضمن آرزوی توفیق برای نخست وزیر جدید سوریه و آرزوی رفاه، امنیت و پیشرفت برای مردم سوریه، سلام رییس جمهور کشورمان را به آقای بشار اسد ابلاغ کرد.

نخست وزیر سوریه نیز در این مکالمه تلفنی ضمن قدردانی از پیام تبریک معاون اول رییس جمهور به مناسبت انتخابش به عنوان نخست وزیر سوریه، گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال سوریه که مبتنی بر حمایت از این کشور است تبدیل به راهبردی برای تقویت روابط دو کشور در برابر جبهه مقاومت و مقابله با دشمنان این جبهه شده است.

 

وی با اعلام علاقمندی دمشق برای تقویت هر چه بیشتر مناسبات با تهران به سفر هیئت ایرانی به این کشور و توافق های انجام شده اشاره کرد و گفت: ما از کمک های جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم سوریه و کاهش فشار بر این کشور قدردانی می کنیم.

 

حسین عرنوس در پایان با تأکید بر اینکه هر موضوعی که منجر به تقویت روابط دو کشور شود برای دولت سوریه با اهمیت است، مراتب قدردانی و سپاس خود را از مقام معظم رهبری، رییس جمهور و دولت جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مواضع کشورش ابراز کرد.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار