ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

پامپئو: بولتون خائنی است که به آمریکا ضربه زده است

پامپئو: بولتون خائنی است که به آمریکا ضربه زده است وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به اظهارات جنجالی مشاور امنیت ملی این کشور در کتاب جدیدش وی را خائنی دانست که به آمریکا ضربه وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 19
کد خبر: ۴۶۷۴۱

فبه گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه گفت، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید یک خائن بوده و کتابی که نوشته مملو از دروغ است.

 

پامپئو در بیانیه‌ای که در حساب توئیتری خود نیز منتشر کرد نوشت، با این‌که هنوز کتاب جدید بولتون را مطالعه نکرده است می‌داند که با «تعدادی دروغ، حقایق نصفه نیمه و کاملاً پیچانده شده و اشتباهات مختلف» پر شده است.

 

پامپئو با اشاره به نام کتاب بولتون (اتاقی که در آن اتفاق افتاد)، در تیتر بیانیه خود نوشت: «من هم در همان اتاق بودم».

 

وزیر امور خارجه آمریکا نوشت: «این‌که آخرین نقش عمومی جان بولتون خائنی است که با نقض اعتماد مقدسی که مردم به او داشتند، به آمریکا ضربه وارد کرد. خطاب به همه دوستانمان در سرتاسر جهان: شما می‌دانید که آمریکای رئیس جمهور دونالد ترامپ نیرویی در خدمت خیر در جهان است».

 

از روز گذشته (پنجشنبه) انتشار بخش‌هایی از کتاب بولتون به بمبی خبری در رسانه‌های جهان تبدیل شده است. او در این کتاب به افشاگری علیه ترامپ و اعضای کابینه‌اش پرداخته است.

 

برای مثال طبق ادعای بولتون، ترامپ به «شی‌جین‌پینگ» رئیس جمهور چین گفته اقدام پکن در خرید محصولات کشاورزی از کشاورزهای آمریکایی می‌تواند روی نتیجه انتخابات اثرگذار باشد.

 

همچنین خلاصه‌ای که روزنامه «نیویورک‌تایمز» از کتاب بولتون منتشر کرده نشان می‌دهد او بعد از سرنگونی پهپاد آمریکا توسط ایران از ترامپ به دلیل عدم اقدام علیه ایران عصبانی بوده است.

 

ترامپ در واکنش به این اظهارات بولتون در حسابل توئیتری خود نوشت: «بسیاری از جملات مضحکی که او به من نسبت داده هرگز بیان نشده‌اند و داستان‌سرایی محض هستند. او در تلاش است اخراج خود مانند یک توله سگ بیمار را تلافی کند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار