وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک

قتل قاضی منصور به دست منافقین؟

یک کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به مرگ قاضی منصوری گفت: اگر واقعا ماجرای قتلی درمیان باشد؛ باید سرنخ ماجرا در میان ضدانقلاب و منافقین که از قاضی منصوری زخم خورده بودند؛ جستجو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 19
کد خبر: ۴۶۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمصطفی خوش چشم کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به ماجرای مرگ منصوری در پایتخت رومانی گفت: منافقین دیروز مدعی شده بودن که یک پرواز قشم ایر به بلغارستان فرستاده شده بود تا منصوری و دو زندانی معمولی دیگه ایرانی را به تهران برگردانند. همچنین ادعا کردند که دادستان رومانی بدلیل شکایت‌های حقوقی که در اروپا و آمریکا در زمینه منصوری در جریان بوده اجازه سفرش به صوفیه بلغارستان برای پرواز به تهران در پنحشنبه شب رو نداده بوده است.

 

وی ادامه داد: حتی خود منافقین هم معترفند که منصوری خودش می‌خواست به ایران برگردد. با این حال هم‌اکنون رسانه‌های معاند و منافق تلاش دارند این شایعه که کار ایران و سپاه است را القا کنند.

 

خوش چشم تصریح کرد: این احتمال وجود دارد ضد انقلاب و منافقین و کسانی که از احکام منصوری زخم خورده بودند؛ دست به قتل وی زده باشند؛ زیرا آنها دیدند منصوری در حال بازگشت به ایران است و دیگر دست‌شان به او نمی‌رسد.

 

وی اظهار داشت: یکی از رسانه‌های معاند ادعا دارد در سایتی گفته شده قبل از اینکه منصوری از پنجره به بیرون پرتاب شود؛ از بالای پله های هتل هل به پایین هل داده شده است! اما آیا یک قاتل حرفه ای چنین کاری انجام می‌دهد؟ حتی اگر چنین باشد چنین اقدامی بیشتر حاکی از عصبانیت و قصد ترساندن و رعب قبل از کشتن فرد است.

 

خوش‌چشم گفت: اگر واقعا ماجرای قتلی درمیان باشد؛ باید سرنخ ماجرا در میان ضدانقلاب و منافقین که از قاضی منصوری زخم خورده بودند؛ جستجو کرد.

 

وی اظهار داشت: پلیس، دولت و قوه قضاییه رومانی باید پاسخگو باشند و بگویند که چرا کارشکنی کردند و چرا از کسی که هم مورد پیگرد جمهوری اسلامی و هم تحت تعقیب ضد انقلاب از طرف محاکم اروپایی و آمریکایی بوده محافظت نکردند؟

 

این کارشناس مسائل بین الملل گفت: همچنین ایران باید سریع درخواست اطلاعات پرونده از جمله دوربین‌های مدار بسته هتل را داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار