بقایی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است عملیات ارتش یمن علیه فرودگاه بن گوریون با موشک فراصوت حمله «رنگی» به سفارت روسیه در سوئد معاون وزیر خارجه: گزاره‌های معیوب درباره ایران توسط رسانه‌های نزدیک به صهیونیسم ساخته می‌شود سفیر پاکستان: روابط تهران و اسلام‌آباد زوال ناپذیر است رسانه‌های عبری: طرح کوچ اجباری اهالی غزه در حال اجرا است حماس: هیچ صحبتی با عربستان بر سر خلع سلاح مقاومت در غزه نداشته‌ایم اسرائیل هیوم: آمریکا در حال بررسی تعلیق تحریم‌ها علیه ایران است دنیس راس: با وجود اختلافات ایران و آمریکا، توافق امکان‌پذیر است اسلامی: کسی نمی‌تواند به ما بگوید کدام مسیر را باید برویم سیل استرالیا حداقل ۱۰ هزار خانه را زیر آب برد حمله یک گروه تبهکار در هائیتی ۵۰ کشته برجا گذاشت /مهاجمان خانه‌ها را آتش زدند ایالات متحده دستور کاهش تحریم‌های سوریه را صادر کرد جان کری: اسرائیل نمی‌تواند تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا

جنبش النجباء: موضوع سلاح امری داخلی است و مطرح شدن آن از جانب آمریکا عجیب است

جنبش النجباء عراق با اشاره به اینکه موضوع سلاح و انحصار آن در دست دولت موضوعی داخلی و حاکمیتی است، مطرح شدن این موضوع از سوی طرف آمریکایی را امری عجیب دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش النجباء عراق به مطرح شدن موضوع سلاح و انحصار آن در دست دولت از سوی طرف آمریکایی واکنش نشان داد.

 

این جنبش تأکید کرد که این موضوع یک مسئله داخلی و حاکمیتی است و عجیب است که طرف آمریکایی أن را مطرح کند.

 

طبق گزارش شبکه المیادین، النجباء همچنین هشدار داد که هر گونه سهل‌انکاری در چنین اموری در برابر هر طرف خارجی، زمینه را برای دخالت‌های خارجی فراهم می‌سازد.

 

این جنبش از نخست‌وزیر عراق نیز خواست تا اقدامات بازدارنده‌ای علیه نیروهای اشغالگر ترکیه به منظور حفاظت از خاک عراق اتخاذ کند.

 

النجباء همچنین بر ضرورت اقدام برای اخراج همه نیروهای بیگانه و تعطیلی تمامی پایگاه‌های خارجی در خاک عراق تأکید کرد.

 

گفت‌وگوهای راهبردی بین بغداد و واشنگتن از  پنج‌شنبه (۱۱ ژوئن)، به صورت ویدیو کنفرانس آغاز شد و قرار است روابط دو جانبه و آینده این روابط بین عراق و آمریکا ترسیم شود.

 

یکی از مهم‌ترین خواسته‌های عراق، خروج نیروهای خارجی به ویژه نظامیان آمریکا از عراق است که برآوردها حکایت از آن دارد که بین شش الی نُه هزار نیروی آمریکایی در عراق حضور دارند.

 

موضوع اخراج نیروهای آمریکا از عراق بعد از آن جدی و تبدیل به خواسته پارلمان این کشور شد که ارتش آمریکا، شماری از نیروهای الحشد الشعبی و ارتش عراق را در غرب این کشور هدف قرار داد و بعد از آن در اقدامی جنایتکارانه، شهید سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همراه «ابومهدی المهندس»، معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی و نیروهای مرتبط به این سازمان را در تاریخ ۱۳ دی ماه گذشته به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر