جنبش النجباء: موضوع سلاح امری داخلی است و مطرح شدن آن از جانب آمریکا عجیب است-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

جنبش النجباء: موضوع سلاح امری داخلی است و مطرح شدن آن از جانب آمریکا عجیب است

جنبش النجباء عراق با اشاره به اینکه موضوع سلاح و انحصار آن در دست دولت موضوعی داخلی و حاکمیتی است، مطرح شدن این موضوع از سوی طرف آمریکایی را امری عجیب دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش النجباء عراق به مطرح شدن موضوع سلاح و انحصار آن در دست دولت از سوی طرف آمریکایی واکنش نشان داد.

 

این جنبش تأکید کرد که این موضوع یک مسئله داخلی و حاکمیتی است و عجیب است که طرف آمریکایی أن را مطرح کند.

 

طبق گزارش شبکه المیادین، النجباء همچنین هشدار داد که هر گونه سهل‌انکاری در چنین اموری در برابر هر طرف خارجی، زمینه را برای دخالت‌های خارجی فراهم می‌سازد.

 

این جنبش از نخست‌وزیر عراق نیز خواست تا اقدامات بازدارنده‌ای علیه نیروهای اشغالگر ترکیه به منظور حفاظت از خاک عراق اتخاذ کند.

 

النجباء همچنین بر ضرورت اقدام برای اخراج همه نیروهای بیگانه و تعطیلی تمامی پایگاه‌های خارجی در خاک عراق تأکید کرد.

 

گفت‌وگوهای راهبردی بین بغداد و واشنگتن از  پنج‌شنبه (۱۱ ژوئن)، به صورت ویدیو کنفرانس آغاز شد و قرار است روابط دو جانبه و آینده این روابط بین عراق و آمریکا ترسیم شود.

 

یکی از مهم‌ترین خواسته‌های عراق، خروج نیروهای خارجی به ویژه نظامیان آمریکا از عراق است که برآوردها حکایت از آن دارد که بین شش الی نُه هزار نیروی آمریکایی در عراق حضور دارند.

 

موضوع اخراج نیروهای آمریکا از عراق بعد از آن جدی و تبدیل به خواسته پارلمان این کشور شد که ارتش آمریکا، شماری از نیروهای الحشد الشعبی و ارتش عراق را در غرب این کشور هدف قرار داد و بعد از آن در اقدامی جنایتکارانه، شهید سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همراه «ابومهدی المهندس»، معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی و نیروهای مرتبط به این سازمان را در تاریخ ۱۳ دی ماه گذشته به شهادت رساند./ فارس

ارسال نظر