ساعت آزادی اسرای اسرائیلی مشخص شد غزه: پیکر ۱۰هزار شهید زیر آوار‌ها مدفون است انهدام هسته‌های حزب بعث عراق در ۱۴ استان مقام آمریکایی از احتمال دیدار ترامپ و شی خبر داد شهادت یک خبرنگار فلسطینی توسط گروهک‌های تبهکار در غزه اعتراض رسمی ایران به عمان در ماجرای آب معدنی‌های آلوده وارداتی درگیری‌های مسلحانه در غزه / شهادت پسر یکی از رهبران حماس و تعدادی از نیرو‌های امنیتی ایران به دعوت آمریکا از پزشکیان برای شرکت در اجلاس شرم الشیخ پاسخ منفی داد انصارالله خطاب به اسرائیل: انگشت ما همچنان بر روی ماشه است دفتر نتانیاهو: اسرائیل در اجلاس شرم الشیخ شرکت نمی‌کند طالبان: برای گفت‌و‌گو با پاکستان آماده‌ایم استقرار سامانه پدافند هوایی روسیه برای تامین امنیت اجلاس شرم الشیخ در ساحل دریای سرخ حماس در غزه عفو عمومی اعلام کرد؛ فرصت یک هفته‌ای به فریب خوردگان اسرائیل اسرائیل: آزادی اسرا ساعات اولیه صبح فردا آغاز می‌شود بیانیه وزارت دفاع افغانستان در مورد درگیری‌های مرزی با پاکستان

بیانیه فرماندهی مشترک عراق درباره نتایج مرحله سوم «ابطال العراق»

عراق نتایج مرحله سوم عملیات ابطال العراق را اعلام کرد که از دوشنبه تا به امروز با حضور الحشدالشعبی و نیروهای امنیتی عراق با هدف تأمین امنیت مناطق میان شرق استان صلاح‌الدین، غرب دیالی و جنوب غرب کرکوک، انجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی عملیات مشترک عراق امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای نتایج مرحله سوم عملیات «ابطال العراق» را برای پاکسازی مناطق میان شرق استان صلاح‌الدین، غرب دیالی و جنوب غرب کرکوک  از بقایای داعش اعلام کرد.

 

بر اساس گزارش پایگاه خبری «بغداد الیوم»، «عبدالله الشمری» جانشین فرمانده عملیات مشترک عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: «عملیات ابطال العراق صبح روز دوشنبه 22 ژوئن 2020 و با دستور فرماندهی کل نیروهای مسلح و نظارت ستاد مشترک عملیات و حضور  همه نیروهای مشترک برای پاکسازی و تفتیش مناطقی در استان صلاح الدین و حد فاصل ستاد عملیات‌های دیالی، سامراء و کرکوک آغاز شد».

 

در این بیانیه آمده است: «سازمان الحشد الشعبی از طریق واحدهایی از نیروهای خود در استان‌های دیالی، صلاح الدین، سامراء و کرکوک در این عملیات حضور داشت. این عملیات نظامی - امنیتی بزرگ، متکی به اطلاعات محرمانه دقیق از همه آژانس‌های اطلاعاتی و امنیتی و مورد پشتیبانی هوایی فرماندهی نیروی هوایی و نیروی هوایی ارتش و ائتلاف بین المللی بود و در آن مساحت جغرافیایی گسترده‌ای به وسعت چهار هزار و  هشتصد و پنجاه و سه کیلومتر هدف مناطق عملیاتی بود».

 

الشمری گفت: «نتایج این عملیات شامل یافتن ۲۹ مخفیگاه داعش و دو انبار تجهیزات آنها بود، همچنین ۷۶ عدد بمب دستی کشف و منهدم شد، چهار چتر نجات و یازده موشک نیز توقیف شد».

 

در این عملیات همچنین ۱۱ کانال زیرزمینی، شش تفنگ و سه خودروی داعش هم منهدم شد. شش کارگاه ساخت بمب هم شناسایی شد و هشتاد و نه و روستا در همه محورهای عملیاتی پاکسازی شدند.

 

الشمری با اشاره به جانفشانی نیروهای شرکت کننده در این عملیات از شهادت دو نیروی الحشد الشعبی و مجروح شدن ده نیروی دیگر از میان ارتش و الحشد الشعبی خبر داد و گفت آنها در انفجار بمب دستی در مسیر حرکت خودروهای نظامی شهید یا زخمی شدند.

 

این فرمانده عراقی گفت که نیروهای مسلح عراق عهد بسته‌اند که دست مخلان امنیت در عراق را قطع می‌کنند و تا سرکوب کامل همه تروریست‌ها و توانایی آنها آرام نخواهند نشست.

کلمات کلیدی: عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار