ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

کشتی ایرانی وارد آب های ونزوئلا شد

کشتی ایرانی وارد آب های ونزوئلا شد سفیر ایران در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا تائید کرد که کشتی ایرانی با نام «گلسان» با بار و محوله موادغذایی وارد آب‌های ونزوئلا شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «حجت الله سلطانی»، سفیر ایران در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا تائید کرد که کشتی ایرانی «گلسان» وارد آب‌های ونزوئلا شد.

 

در این ارتباط سفیر ایران گفته است که این کشتی با محموله غذایی به مقصد ونزوئلا نخستین سوپرمارکت ایرانی در کشورهای امریکایی لاتین را راه اندازی خواهد کرد.

 

در این ارتباط سفیر ایران اعلام کرد که این کشتی باری از ۱۵ ماه می، بندرعباس ایران را به مقصد ونزوئلا ترک کرده بود و در حال حاضر وارد آب های ونزوئلا شده است.

 

این کشتی ایرانی در حالی وارد آب‌های ونزوئلا شده است که طی هفته‌های اخیر پنج نفتکش ایران بیش از یک میلیون و نیم بشکه بنزین و مواد سوختی به ونزوئلا منتقل کردند.

 

این در حالی است که آمریکا طی هفته‌های اخیر در راستای یک برنامه گسترده برای قطع ارتباط نفتی ایران و ونزوئلا دهها نفتکش را تحریم کرده است.

 

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ونزوئلا هم پیشتر به کشورها، بنادر، شرکت‌های حمل و نقل و بیمه گذاران هشدار داده بود در صورتی که به نفتکش‌های ایرانی حامل مواد نفتی به ونزوئلا خدمات ارائه کنند، هدف تحریم قرار خواهند گرفت.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار