تساوی استقلال و النصر در نیمه اولی جذاب و تماشایی یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا/ استقلال ۰ - ۰ النصر؛ آغاز بازی اعلام ترکیب رسمی النصر عربستان و استقلال ایران در بازی امشب + عکس فیلم/ ورزشگاه آزادی پر شد عکس / حکم شستشوی دهان برای روزه‌دار از نظر حضرت آیت الله خامنه‌ای تاثیر شب‌بیداری‌های طولانی بر سیستم ایمنی بدن جدیدترین احتمال در مورد مرگ اسطوره کشتی و واکنش تانک روس چای در سحر و افطاری؛ همراه یا دشمن پنهان روزه داران؟ قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ فواید مصرف برخی از بهترین میوه‌ها و سبزیجات پوستر جالب باشگاه النصر پس از حضور در تهران برای دیدار با استقلال + عکس خداحافظی یونایتد از جام حذفی امین میرزازاده قهرمان تورنمنت رنکینگ آلبانی شد/ پایان کار تیم ۶ نفره ایران با ۲ طلا و ۲ برنز آزار سیاه نوعروس ترک زبان توسط یک مرد با ۲ پسرش! / داماد غیرتی آنها را کشت!

چرا «خاکشیر» بخوریم؟

متخصص طب سنتی گفت: خاکشیر اشتها آور، مقوی هاضمه و دستگاه گوارش و نیکو کننده رنگ چهره است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی درباره «خواص خاکشیر»، اظهار داشت: خاکشیر بذر گیاه است که معمولا در صحراها و نقاط مختلف دیده می‌شود.

 

وی ادامه داد: دو مدل از خاکشیر در کشور داریم که یکی بزرگتر و یکی کوچکتر است. بذر گیاه خاکشیر دارای مزاج گرم و تر است، اشتها آور، مقوی هاضمه و دستگاه گوارش، نیکو کننده رنگ بوده و چهره را بهتر می‌کند.

 

این متخصص طب سنتی بیان داشت: خاکشیر سردی گوارش را از بین می‌برد، لینت مزاج بوده و اگر همراه با شیر مصرف شود، چاق کننده است.

 

مسعودی افزود: خاکشیر سم زدا بوده و قابلیت دارد تا ادویه سمی را از بدن دفع کند؛ متاسفانه هر آنچه که امروزه مصرف می‌کنیم بخش‌هایی از سموم را دارد و خاکشیر از بذرهایی است که اکثر جامعه نیاز به استفاده آن را دارند.

 

وی با بیان اینکه سوداوی مزاج ها نیز می‌توانند از این بذر استفاده کنند، متذکر شد: خاکشیر برای بیماری‌های زنان قابل استفاده است؛ البته باید بدانیم مصرف زیاد آن می‌تواند سردرد ایجاد کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار