کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات 

ابعاد جدید از مرگ غلامرضا منصوری/ چرا دولت رومانی کارشکنی می‌کند؟

دولت رومانی اطلاعات صحیح را در اختیار رسانه‌ها و مقامات رسمی قرار نداده و در انتشار اطلاعات به صورت قطره چکانی عمل می‌کند. بیشتر اخبار منتشر شده تاکنون بر پایه اطلاعاتی است که از سوی رسانه‌های محلی اعلام شده و غالبا ضد و نقیض هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، غروب جمعه 30 خرداد بود که خبرگزاری‌ها از مرگ «غلامرضا منصوری» متهم پرونده اقتصادی موسوم به «پرونده طبری» خبر دادند.

 

این حادثه که تنها 12 روز پس از آغاز دادگاه رسیدگی به مفاسد اقتصادی برخی کارکنان قوه قضائیه اتفاق افتاد شکل گیری شبهات جدی در اذهان عمومی به دنبال داشت.

 

 این خبر در زمان کوتاهی تبدیل به خبر اول خبرگزاری‌های فارسی زبان معاند شد و تحلیل‌ها در این شبکه‌ها به گونه‌ای پیش رفت که بر شایعات و شبهات دامن زد.

 

منصوری که پیش از این در سمت قاضی و بازپرس در ایران فعال بود پس از متهم شدن به دریافت رشوه 500 هزار یورویی در فیلمی مدعی شد به زودی برای بیان توضیحات به ایران باز می‌گردد.

 

منصوری پس از آن در رومانی به درخواست ایران توسط پلیس اینترپل مورد تعقیب قرار گرفته و بازداشت شد.

 

با وجود تاکید ایران بر مجرمیت این فرد و اعلام «اعلان قرمز» به اینترپل در خصوص دستگیری او به علت اتهامات وارده، دادگاهی در رومانی مدارک ایران را برای استرداد کافی ندانست و اعلام کرد تا زمان تکمیل مدارک، منصوری آزاد شده و ضمن حضور در خاک رومانی هر هفته باید خود را به پلیس معرفی کند.

 

هر چند بنابر اعلام مقامات ایران، مرگ منصوری تاثیری بر روند پرونده فساد طبری ندارد اما با توجه به اعلام ایران به پلیس بین الملل و وظیفه‌ای که کشور رومانی به عنوان محل استقرار منصوری بر عهده داشته، طبیعتا پلیس رومانی مسئول مرگ او به هر دلیلی اعم از قتل یا خودکشی است.

 

وزارت امور خارجه ایران نیز از سفیر رومانی خواسته تا درباره این حادثه اطلاعات شفافی ارائه شود اما به نظر می رسد در این خصوص کارشکنی‌هایی از سوی رومانی وجود دارد.

 

نخست اینکه؛ با وجود وظیفه پلیس رومانی در محافظت از مجرمی که قرار بود به ایران بازگردانده شود، او طی حادثه‌ای مشکوک از دنیا رفته است.

 

دیگر اینکه؛ به دنبال مرگ منصوری مقامات رومانی از اعلام نظر صحیح و سریع در این مورد امتناع نموده و اخبار ضد و نقیضی را ارائه کرده‌اند.

 

به عنوان مثال در مورد چگونگی (خودکشی یا قتل) و مکان دقیق مرگ تاکنون اطلاعات درستی اعلام نشده است. همچنین با انتشار تصاویری از انتقال جسد به آمبولانس، شبهه‌هایی نیز در این مورد به وجود آمده که همچنان بی پاسخ مانده است.

 

یا مثلا خبری که از سوی دادستانی بخارست منتشر شد و تقریبا اولین اطلاع رسانی رسمی بود بعدا به قرائت متفاوتی از سوی رسانه های آمریکایی منتشر شد ولی دولت رومانی هم واکنشی به آن نداشت!

 

بر این اساس؛ رفتار دولت رومانی از چند منظر قابل بحث است:

در وهله نخست، دولت رومانی اطلاعات صحیح را در اختیار رسانه‌ها و مقامات رسمی قرار نداده و در انتشار اطلاعات به صورت قطره چکانی عمل می‌کند. بیشتر اخبار منتشر شده تاکنون بر پایه اطلاعاتی است که از سوی رسانه‌های محلی اعلام شده و غالبا ضد و نقیض هستند.

 

دوم اینکه پلیس رومانی در انجام وظایف خود در قبال تحویل مجرم به ایران کوتاهی کرده است.

 

دیگر اینکه مقامات رومانی هیچ تصویر واضح و روشنی از حادثه یا جسدی که گفته شده متعلق به منصوری است ارائه نکرده که این امر شبهاتی را در افکار عمومی ایجاد کرده و شرایطی فراهم شده که رسانه‌های معاند، سوار بر موج این حادثه به مسموم کردن ذهن افکار عمومی بپردازند.

 

 بدیهی است خواسته مقامات و مردم ایران از رومانی شفاف سازی سریع و دقیق این حادثه برای مشخص شدن ابعاد آن و معرفی مقصران احتمالی این رخداد است.


منبع: نورنیوز

کلمات کلیدی: غلامرضا منصوری
ارسال نظر