پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

تولید و تحویل سه فروند هواپیمای جت جنگنده پیشرفته کوثر به نیروی هوایی ارتش

وزارت دفاع ۳ فروند جنگنده جدید کوثر را به نیروی هوایی ارتش تحویل داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح پنجشنبه طی مراسمی در اصفهان 3 فروند جنگنده جدید کوثر ساخت ایران را به نیروی هوایی ارتش تحویل داد.

 

در این مراسم علاوه بر امیر حاتمی وزیر دفاع و سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، امیر خلبان نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز حضور داشتند.

 

بر اساس این گزارش، جنگنده کوثر به عنوان نخستین جنگنده ایرانی مرداد سال 1397 طی مراسمی با حضور رئیس جمهوری و تعدادی از مسئولان عالی رتبه کشوری و لشکری بطور رسمی رونمایی شد.

 

ارتقاء توان رزم و آموزش خلبانی نیروی هوایی ارتش، بومی سازی سامانه های اویونیک و کنترل آتش پیشرفته نسل ۴، سامانه های مکانیکی و هیدرولیکی، موتور با به کارگیری شبکه گسترده شرکت های دانش بنیان و سازمان های صنعتی وزارت دفاع، مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی از جمله اهداف ساخت این جنگنده ایرانی است.

 

همچنین بهره گیری از سیستم معماری یکپارچه پیشرفته اویونیک (الکترونیک هوانوردی) و کنترل آتش با استفاده از شبا داده دیجیتال نظامی منطبق با نسل ۴، بهره گیری از فناوری نمایشگرهای چندمنظوره تمام دیجیتال، بهره گیری از کامپیوتر محاسبات بالستیک سلاح و سامانه پیشرفته نشانه روی مقابل خلبانان (HUD) به منظور افزایش دقت اصابت سلاح و مهمات، بهره گیری از رادار پیشرفته چندمنظوره کنترل آتش جهت بالا بردن کشف اهداف و تهدیدات و بهره گیری از ناوبری دقیق به صورت رادیویی و مستقل و استفاده از سامانه نقشه متحرک هوشمند از مهمترین ویژگی‌ها و دستاوردهای تولید این هواپیماست.

 

خط تولید این جت جنگنده از آبان سال 1397 کار خود را آغاز کرده است. این هواپیما در ۲ نوع تک کابین و دو کابین قابل تبدیل خواهد بود که نوع دوکابینه علاوه بر قابلیت رزمی، برای آموزش خلبانان در مرحله پیشرفته کاربرد دارد. با تولید جنگنده کوثر، در کل هواپیما ۱۶ و نیم میلیون دلار و در بخش اویونیک ۷ و نیم میلیون دلار صرفه جویی شده است./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده