اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

رونمایی از شبیه‌ساز پرواز (سیمولاتور) هواپیمای ایلیوشین ٧۶

جانشین فرمانده کل ارتش گفت: ما دشمن را به خوبی می‌شناسیم و براساس توانمندی‌های او تجهیزات مورد نیاز را تولید می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه ١۶ تیرماه در آئین رونمایی از شبیه‌ساز پرواز (سیمولاتور) هواپیمای ایلیوشین ٧۶ اظهار کرد: تعهد و تخصص دو بال پرواز امروز نیروی هوایی ارتش است.

 

وی با اشاره به تلاش کارکنان نیروی هوایی ارتش برای ارتقای توانمندی دفاعی کشور، گفت: زندگی خلبانان امروز نشان از تعهد و تدینی دارد که ما در مشاغل دیگر کمتر آن را سراغ داریم.

 

جانشین فرمانده کل ارتش، نیروی هوایی را تخصص محور دانست و افزود: جنگ‌های امروز بر محور تخصص و حرفه‌ای شدن است. سربازی که بر مرز دانش حرکت می‌کند، سیلی محکمتری بر دشمن می‌زند، می‌تواند دشمن را بشناسد و بر توانمندی‌های دشمن سیطره پیدا کند و از این طریق بر توان بازدارندگی بیفزاید.

 

امیر دادرس عنوان کرد: ما امروز در نیروی هوایی تخصص و تعهد را به طور توامان باهم می‌بینیم و می‌توانیم این نیرو را تخصص محور بدانیم؛ چراکه نهاجا مطابق با جنگ‌های روز پیش می‌رود و قادر به پاسخگویی به تهدیدات است.

 

وی با بیان اینکه چیز‌هایی که ساختیم مکمل جنگنده‌ها است، گفت: عرصه نظامی را باید مجهز کرده و متناسب با تهدیدات پیش رو توانمندی ایجاد کنیم.

 

امیر دادرس ساخت شبیه‌ساز هواپیمای ایلوشین را بسیار کار بزرگی دانست و اضافه کرد: البته کار‌های بسیار بزرگی در نیروی هوایی انجام شده که می‌توان به ساخت موتور جت اشاره کرد که در جهان اسلام کسی نتوانست بسازد. همچنین هواپیمای صددرصد ایرانی که این پیشرفت‌ها در مقابل تحریم‌ها دشمنان فشار تحریم را کاهش می‌دهد.

 

وی با اشاره به تحویل‌دهی هواپیما‌های بدون سرنشین در روز‌های آینده گفت: هواپیمای بدون سرنشین که در روز‌های آینده دریافت می‌شود، می‌تواند بر توان دفاع دفاعی کشور بیفزاید. این پیشرفت‌ها در حالی به دست آمده که تحت شدیدترین تحریم‌ها هستیم. ما دشمن را به خوبی می‌شناسیم و براساس توانمندی‌های او تجهیزات مورد نیاز را تولید می‌کنیم.

 

جانشین فرمانده کل ارتش بابیان اینکه تمامی هواپیما‌های بدون سرنشین ارتش بومی است، خاطرنشان کرد: این هواپیما بدون سرنشین مکمل ناوگان هوایی کشور است و می‌تواند بر بازدارندگی کشور بیافزاید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار