آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

تاکید وزیر خارجه اردن بر لزوم تشکیل کشور فلسطین

وزیر خارجه اردن با تأکید بر لزوم تشکیل کشور فلسطینی گفت که فلسطین همیشه اصلی‌ترین مسئله و اولویت اردن بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر،  «ایمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن تأکید کرد که رژیم صهیونیستی مسئول عواقب اجرای تصمیم خود برای اشغال مناطق گسترده‌ای از کرانه باختری است.

 

الصفدی با حضور در برنامه «العاشره» که از شبکه «المملکه» اردن پخش می‌شود، تصریح کرد، اردن مسئول وخامت و یا بهبود وضعیت منطقه نیست و به تنهایی نمی‌تواند درگیری فلسطین و رژیم صهیونیستی را حل کند.

 

وی با اشاره به مسئولیت کشورهای اسلامی، عربی و خارجی برای حل بحران فلسطین، خاطر نشان کرد، پیامدهای سخت و دردناک طرح اشغال مناطق کرانه باختری برای همه خواهد بود.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد منطقه دره اردن را که یک سوم مساحت کرانه باختری را تشکیل می‌دهد، اشغال کند. در این منطقه، دو میلیون و ۷۰۰ هزار فلسطینی و حدود ۴۵۰ هزار صهیونیست حضور دارند. این طرح اشغال، شامل الحاق بیش از ۱۳۰ شهرک صهیونیست‌نشین به سایر اراضی اشغالی فلسطین است.

 

وزیر خارجه اردن در ادامه گفت که از نظر اردن، تشکیل کشور فلسطین، تنها راه برقراری صلح، امنیت و ثبات در سراسر منطقه است.

 

وی با بیان اینکه مسئله فلسطین همیشه اصلی‌ترین مسئله و اولویت اردن بوده است، ادامه داد: «این مسئله، علت اصلی درگیریهای منطقه است و حل آن بر اساس اصول عادلانه و مورد پذیرش ملتها، تنها راه برقراری امنیت و ثبات است».

 

الصفدی بر این باور است که پیامدهای اشغال کرانه باختری، بزرگ بوده و «موجب نگرانی اردن است. پیامدهای این اقدام بر روند حل مسالمت‌آمیز بسیار بزرگ است و امید به صلح را از بین می‌برد».

 

وزیر خارجه اردن با تأکید مجدد بر حمایت این کشور از فلسطین و صلح عادلانه و فراگیر گفت که اجرای طرح اشغال، راهکار دو دولتی را از بین می‌برد و موجب تثبیت سیستم تبعیض نژادی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه اردن راهکار دو دولتی را تنها راه تحقق صلح و ضرورتی برای امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی می‌داند، تأکید کرد: «بر سر دو راهی مهمی قرار داریم؛ یا صلحی که اعاده حقوق کند یا درگیری طولانی و دردناکی که به همه کشورهای منطقه آسیب بزند»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار