افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه

ماجرای عجیب واریز ۵۰میلیون به حساب مردم قلعه‌گنج چه بود؟

روز گذشته چهارم تیرماه به طور ناگهانی و غیرمنتظره مبالغ کلانی به حساب تعدادی از مردم قلعه گنج وارد شد که در شبکه های فضای مجازی سر و صدای زیادی بر پا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، "مهدی شهسواری" فرماندار قلعه‌گنج در این رابطه می‌گوید: کارتی از سوی کمیته امداد امام خمینی به نام کارت "امداد ولایت" در اختیار برخی مددجویان این کمیته قرار گرفته است که در برخی از ماه های سال برای افراد تحت پوشش شارژ می‌شود که این مبلغ نیز به صورت اعتباری بوده و مددجو می توانند از فروشگاه‌های طرف قرارداد کمیته امداد به اندازه شارژ وسیله خریداری کنند که به عندان یک سبد کالا کمکی به حساب می آید.

 

وی با بیان این مطلب که اواخر وقت روز گذشته مبلغ ۵۰ میلیون تومان در حساب کارت امداد ولایت برخی از مددجویان کمیته امداد شهرستان قلعه‌گنج واریز شد، اظهار کرد: برخی از این مددجویان در شهرستان قلعه‌گنج از این موضوع مطلع و حدود ۳۵ نفر از این مددجویان در فروشگاه طرف قرارداد، اقدام به کارت کشیدن می کنند.

 

فرماندار قلعه گنج با اشاره به اینکه پول های واریزی به حساب فروشگاه های طرف قرارداد این طرح بعد از ۴۸ ساعت به حساب صاحب فروشگاه واریز می‌شود لذا پس از اطلاع ما از این ماجرا این حساب‌ها مسدود شدند عنوان کرد: هنوز منشاء واریزی این مبالغ مشخص نشده و مشخص نیست از چه منبعی این کارت ها شارژ شده اند و از طریق کمیته امداد خمینی در تهران پیگیر این موضوع شدیم که آنها نیز اظهار بی‌اطلاعی از این واریزی ها کردند.

 

وی با بیان اینکه یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از این فروشگاه کارت کشیده شده اما هیچ پولی به حساب فروشگاه واریز نشده و هیچ کسی نیز جنسی از فروشگاه خریداری نکرده است خاطر نشان کرد: تمامی دستگاه‌های امنیتی در حال پیگیری منشاء این واریزی هستند اما هنوز مشحص نیست که این کار به صورت هکر بوده یا اشتباه کاربر در واریز بوده است./ ایسنا

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار