یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

واکنش حزب‌الله به حکم قضایی علیه سفیر آمریکا

واکنش حزب‌الله به حکم قضایی علیه سفیر آمریکا انجمن وکلا در جنبش حزب‌الله لبنان از حکم منع سفیر آمریکا از مصاحبه با رسانه‌ها استقبال کرد و وزیر اطلاع‌رسانی لبنان اظهارات سفیر آمریکا مبنی بر انجام عذرخواهی رسمی از وی را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دوروتی شیا» سفیر آمریکا در لبنان به دلیل ادامه اظهارات فتنه انگیز خود در لبنان طی یک حکم قضایی، از مصاحبه با رسانه‌ها در لبنان منع شد.

 

بر اساس گزارش شبکه «المنار»، انجمن وکلا در جنبش حزب‌الله لبنان از صدور این حکم قضایی قدردانی کرد و گفت، این حکم قضایی برحق بیانگر خواست ملت لبنان در تمام طیف‌های آن است.

 

انجمن وکلا در بیانیه خود «اهانت‌ها و مداخلات وقیحانه» سفیر آمریکا در لبنان که در اظهارات اخیر خود عرف‌ها در روابط دیپلماتیک را که مورد حمایت کنوانسیون وین است، زیر پا گذاشت، محکوم کرد و گفت، وی «توصیف‌های کینه‌توزانه‌ای» نسبت به دولت لبنان روا داشته که تجاوزی آشکار به حاکمیت لبنان و دخالت در امور داخلی آن محسوب می‌شود.

 

در ادامه این بیانیه آمده: این سفیر با اظهارات خود تأکید کرد محاصره غیر انسانی کشورش علیه ملت لبنان و دیگر ملت‌های منطقه بر اساس قانون بین‌الملل، جنایتی ضد انسانی است و این اظهارات در تناقض با بند اول ماده 41 توافقنامه وین است که در آن دیپلمات‌ها ملزم می‌شوند به قوانین کشوری که در آن حضور دارند، احترام بگذارند و در امور داخلی ان دخالت نکنند.

 

انجمن وکلا تأکید کرد: اینکه دوروتی شیا حزب‌الله و مقاومتش را تروریستی خوانده اهانت و تجاوز به ملت لبنان، شهدا، مجروحان و قربانیان آن است که همه به خاطر (مقابله با ) سیاست‌ها و حمایت بی انتهای آمریکا از تجاوز صهیونیستی به لبنان، فلسطین و تمام کشورهای عربی با سلاح، تجهیزات، پول و رسانه بوده است. آنچه این وزیر انجام داده یک عذرخواهی رسمی از ملت لبنان را می‌طلبد.

 

وزیر اطلاع‌رسانی لبنان: از سفیر آمریکا عذرخواهی نکرده‌ایم

 

شیا دیروز در اظهارات تلویزیونی مدعی شد به خاطر دستور قضایی مذکور یک عذرخواهی رسمی از دولت لبنان دریافت کرده است.

 

«منال عبدالصمد» وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در گفت‌وگو با شبکه لبنانی «الجدید» این اظهارات شیا را تکذیب کرد.

 

وی گفت، با «حسان دیاب» نخست‌وزیر و دیگر وزرای دولت تماس گرفته و مشخص شده هیچ کسی در دولت عذرخواهی نکرده و دولت به دستگاه قضایی احترام می‌گذارد.

 

حکم قضایی مذکور پس از آن صادر شد که شیا جمعه گذشته در اظهاراتی مدعی شد، حزب‌الله یک دولت دیگر در داخل دولت فعلی لبنان به وجود آورده است .

 

وی سپس ادعا کرد: میلیاردها دلار به جای اینکه به خزانه دولت وارد شد به سمت «دُوَیلة» (دولت کوچک) حزب‌الله می‌رود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار