ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

هشدار عریقات به کشورهای عربی درباره عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزدیبخش فلسطین «ساف» در پیامی به کشورهای عربی درباره عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در مقابل لغو طرح اشغال کرانه باختری هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «صائب عریقات» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزدیبخش فلسطین «ساف» در پیام هشداری به کشورهای عربی، آنها را از هر اقدامی در راستای عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی در مقابل لغو طرح اشغال کرانه باختری توسط این رژیم بر حذر داشت.

 

عریقات به تلویزیون رسمی فلسطین گفت: صحبت از عادی‌سازی روابط میان کشورهای عربی و اسرائیل در مقابل لغو طرح الحاق، اشتباه و غیرقابل قبول است.

 

وی ادامه داد: روابط میان کشورهای عربی و (رژیم) اشغالگر اسرائیل مشروط به التزام این رژیم به طرح صلح عربی است که عقب‌نشینی اشغالگر از اراضی اشغالی ۱۹۶۷، جولان اشغالی و حل مسأله آوارگان را مطرح می‌کند.

 

طرح صلح عربی که اتحادیه عرب در سال ۲۰۰۲ آن را تصویب کرد بر ایجاد کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ -که مورد قبول جامعه بین‌الملل است- با مرکزیت قدس شرقی، حل عادلانه مسأله آوارگان فلسطینی، خروج رژیم صهیونیستی از جولان سوریه و اراضی تحت اشغال لبنان در مقابل به رسمیت شناختن این رژیم توسط کشورهای عربی و عادی‌سازی روابط بر آن تأکید می‌کند.

 

 صائب عریقات خطاب به کشورهای عربی گفت: منافع ما و جایگاه ما به عنوان «عرب»، وحدت و یکپارچگی ما را می‌طلبد.

 

مصر و اردن روابط دیپلماتیک علنی با رژیم صهیونیستی دارند اما اخیرا عادی‌سازی روابط با این رژیم بویژه توسط کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس شدت گرفته است.

 

رئیس کمیته اجرایی ساف سپس اعلام کرد: در صورتی که اسرائیل الحاق اراضی فلسطینی را انجام دهد باید مسؤولیت آن را در واقعیت بپذیرد. در این حالت «بنیامین نتانیاهو» مسؤول جمع‌آوری زباله در رفح، قدس و الخلیل خواهد  بود و مسؤولیت کامل به عنوان قدرت اشغالگر را بر عهده خواهد داشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار