سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان
روحانی:

اقدامات دولت در ایام کرونا/ امروز وقت دعوای سه قوه نیست

اقدامات دولت در ایام کرونا/ امروز وقت دعوای سه قوه نیست رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت در ایام کرونا گفت: خدمت مردم شهادت می‌دهم که همه مسئولینی که من می‌شناسم شش ماه است یک روز هم استراحت نکرده‌اند و پشت سر هم دارند کار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجّت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور، صبح امروز (یکشنبه ۸ تیر) در جلسه ستاد ملّی مقابله با کرونا، با اشاره به فاجعه هفتم تیر گفت: دشمنان فکر کردند با ترور شهید بهشتی و یاران ایشان، توانستند ضربه نهایی را به نظام وارد کنند. چرا که رئیس‌جمهور، یعنی بنی‌صدر عزل شده بود و می‌گفتند شرایط انتخابات هم نیست و فکر می‌کردند که این ضربه ضربه نهایی است. 

 

وی با بیان اینکه هفت تیر کشور را عوض کرد و همه مردم حالت دیگری پیدا کردند، گفت: شعار «ایران پر از بهشتیه» در آن ایام، تحول عظیمی به‌وجود آورد.

 

روحانی خاطرنشان کرد: فشار مثلث شوم آمریکا، صدام و منافقین بالای سر کشور بود و کشور را دچار مشکلات عظیمی کرد.

 

رئیس‌جمهور با تبریک هفته قوه قضائیه به قضات و مسئولین قوه قضائیه، گفت: تنها راه، روابط بسیار صمیمانه بین سه قوه است و راه دومی وجود ندارد. در شرایط فعلی حتماً‌ باید وحدت و یگانگی بین همه قوا حفظ شود.

 

روحانی با بیان اینکه سال ۶۰ سخت‌ترین سال از لحاظ امنیتی بود، گفت: سال ۹۹ هم سخت ترین سال از لحاظ اقتصادی و بیماری عالم‌گیری است که شاهد آن هستیم.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت در ایام کرونا گفت: خدمت مردم شهادت می‌دهم که همه مسئولینی که من می‌شناسم شش ماه است یک روز هم استراحت نکرده‌اند و پشت سر هم دارند کار می‌کنند. البته به این معنی نیست که همه مشکلات مردم حل شده است. به مردم کمک کرده‌ایم، به عده‌ای که مشاغلشان تعطیل شده وام داده‌ایم. بسته معیشتی ویژه به سه میلیون خانوار در چهار ماه اخیر اختصاص یافت.

 

وی ادامه داد: این اقدامات، حداکثر توان دولت بوده و دولت تمام توان خود را به‌کار گرفت و ما امروز نه نیاز به استقراض از خارج داریم نه بانک مرکزی. البته نیاز به وحدت و همکاری داریم و این‌، قطعی و ضروری است.

 

روحانی با بیان اینکه الان زمان دعوا نیست، گفت: اکنون وقت دعوای مجلس و دولت و قوه قضائیه و مجلس نیست. این سه قوه باید با هم متحد باشند و نیروهای مسلح هم در کنار این سه باشد و رهبری هم بالای سر اینها باشد و مردم هم باید حضور کامل در صحنه داشته باشند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار