جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

خسارت کلان ۲ کلاهبردار به برندهای معروف چای

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ کلاهبردار که چای غیر قابل مصرف را با بسته بندی برندهای معروف به بازار عرضه می‌کردند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور در تشریح این خبر اظهار کرد: تعدادی گزارش در خصوص تهیه و توزیع چای تقلبی با بسته بندی برندهای معروف بازار به اداره سیزدهم پلیس آگاهی اعلام و با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، کارآگاهان پس از انجام تحقیقات اولیه و اطمینان از صحت خبر مذکور موفق به شناسایی انبار بزرگی در منطقه کیانشهر شدند که متهمان از آن انبار به عنوان محل بسته بندی و تهیه چای تقلبی استفاده می‌کردند.

 

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان از این داشت، افراد با همکاری یکدیگر با تهیه چای‌های فله‌ای در شرایط کاملاً غیر بهداشتی آن‌ها را نگهداری و سپس با بسته بندی جدید و مشابه برندهای معروف آنها را برای مصرف به بازار تهران عرضه می‌کنند.

 

این مقام انتظامی با بیان اینکه کارآگاهان در یک عملیات پلیسی هر دو متهم را با دستور قضائی در مخفیگاهشان دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال دادند، گفت: در بازرسی از انبار مورد نظر ۵۰۰ کیلو چای فله‌ای کشف شد.

 

تقی پور با اشاره به اینکه در آزمایش‌های صورت گرفته به دست آمد چای مورد استفاده فاقد مصرف انسانی است، تصریح کرد: هر ۲ متهم اظهار داشتند به مدت ۶ ماه است که چای تقلبی را به بازار تهران عرضه می‌کنند.

 

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران در پایان با بیان اینکه متهمان بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال به شرکت‌های مربوطه خسارت وارد کرده اند، گفت: هر ۲ متهم به منظور انجام تحقیقات تکمیلی با دستور مقام قضائی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار دارند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار