ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

روند صعودی ابتلا به کرونا در تهران

روند صعودی ابتلا به کرونا در تهران فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه مبتلایان و بستری‌شدگان در تهران به طور چشمگیری روند صعودی دارد، گفت: باید تصمیمات جدیدی برای مقابله با کرونا اتخاذ شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به افزایش آمار نگران کننده مبتلایان به کرونا در تهران، اظهار داشت: در ۲۴ ساعتی که گذشت تعداد بیمارانی که با تشخیص کرونا در بخش‌های عادی بستری شدند به رقمی بالغ بر ۳۹۹ بیمار رسید.

 

وی افزود: در سه هفته اخیر بالاترین میزان بستری‌شدگان بیماران مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت ویژه به عددی بیش از ۱۲۲ نفر رسیده است.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه میزان بیماران مبتلا به کرونا و بستری‌شدگان در بخش‌های عادی و ویژه به شکل چشمگیری روند صعودی داشته است، خاطرنشان کرد: تعداد  بیمارانی که طی ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستانه تهران نیز مرخص شده‌اند ۴۷۰ نفر بوده و به طور کلی برای اولین بار آمار بستری شدگان به  ترخیص شدگان پیشی گرفته است.

 

 زالی با بیان اینکه علائم تنفسی در بیماران مبتلا به کرونا بیش از سایر عوارض می‌تواند منجر به ماندگاری بیمار در بیمارستان‌ها شود، افزود: الگوی مراجعان کرونایی در بیمارستانهای شهر تهران همچنان تب  و تنگی نفس است.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از استمرار خدمات و تلاش‌های ایثارگرانه کادر درمانی و بهداشتی برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ خبر داد و تأکید کرد: قریب به چهار ماه از شیوع پاندمی کرونا می‌گذرد و کادر پزشکی شبانه روز خدمات منحصر بفردی ارائه می‌دهند.

 

وی با اشاره به آمادگی کامل بیمارستان‌ها و کادر بهداشت و درمان در راستای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا، خاطرنشان کرد:  علی‌رغم تمامی جنبه های مثبت، پتانسیل‌های بالا و آمادگی تیم درمان، ممکن است با افزایش آمار مبتلایان تیم درمان دچار فرسودگی شوند.

 

 زالی، مداخله جدی‌تر مسؤولان در حوزه مدیریت ورودی بیمارستان‌ها را ضروری دانست و گفت: با تغییرات آماری باید تصمیمات لازم و جدید متناسب با مقابله با بیماری کرونا اتخاذ شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار