سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ادعای دروغین نتانیاهو درباره مذاکره با فلسطینی‌ها

ادعای دروغین نتانیاهو درباره مذاکره با فلسطینی‌ها نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تاکید بر تصمیم خود برای اجرای طرح اشغال سی درصدی کرانه باختری، مدعی شد که آماده نشستن بر سر میز مذاکره با فلسطینی‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بامداد امروز (دوشنبه به وقت تهران) بار دیگر گفت که اشغال بخش‌های بزرگی از اراضی خصوصی فلسطینی‌ها در کرانه باختری، بخشی از هر توافق آتی سازش خواهد بود.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست» نتانیاهو طی اظهاراتی در نشست ویدئوکنفرانسی سازمان «مسیحیان متحد برای اسرائیل» مدعی شد که اجرای طرح اشغال کرانه باختری نه تنها باعث تضعیف صلح در منطقه نخواهد شد بلکه آن را ارتقا داده و مقدمات رسیدن به توافق سازش را فراهم می‌کند.

 

وی با ادعای آماده بودن برای مذاکره با فلسطینی‌ها، اظهار داشت: «فلسطینی‌ها را تشویق می‌کنم فرصت دیگری را از دست ندهند و یک قرن دیگر را برای نابود کردن اسرائیل هدر ندهند. آنها باید بنشیند و با حسن‌نیت مذاکره کنند. آنها باید برای مذاکره درباره سازشی تاریخی آماده باشند، که می‌تواند صلح را برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها به همراه داشته باشد. اسرائیل برای چنین مذاکراتی آماده است. من برای چنین مذاکراتی آماده هستم».

 

بر این اساس، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای عربی در منطقه امیدوارند فلسطینی‌ها با اسرائیل وارد مذاکره شوند، افزود: «طی یک دهه گذشته به سختی کار کردم تا روابط با همسایگان عرب اسرائیل را تعمیق کنم، که بسیاری از آنها توافق صلح رسمی با اسرائیل ندارند».

 

نتانیاهو همچنین وعده داد که به تلاش برای بهبود روابط تل‌آویو با کشورهای عربی ادامه دهد.

 

 

همزمان «آوی برکوویتز» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در مذاکرات سازش نیز به فلسطین اشغالی سفر کرده تا با نتانیاهو و «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم دیدار و درباره سناریوهای احتمالی اجرای طرح اشغال کرانه باختری صحبت کند.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت آمریکا، سی درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

 

این در حالی است که رسانه‌های اسرائیلی می‌گویند ارتش این رژیم در حال آماده شدن برای مقابله با هرگونه اعتراضات و تظاهرات احتمالی فلسطینیان در واکنش به اجرای طرح اشغال سی درصدی کرانه باختری است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار