انتقاد تند معاون وزیر کشور از مناطق آزاد؛ ‌خشت اول را اشتباه گذاشتیم سقوط 92 درصدی واردات طلا در 5 ماه؛ ورود فلز زرد از 13 تن به یک تن رسید جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات کالاهای اساسی تا پایان سال اختلاف مالیاتی 70 همتی بین صندوق توسعه و وزارت اقتصاد چگونه شکل گرفت؟ تاکید وزیر اقتصاد بر بازسازی صنایع آسیب‌دیده گمرک:مجوز ثبت سفارش واردات ایکس‌ری‌های باکیفیت ازسوی وزارت صمت صادر نشد نقش «محب» در پرداخت حقوق کارکنان دولت چیست؟ میدری: حمایت از همه فروشگاه‌های عرضه‌کننده کالابرگ ادامه دارد/ تغییری در سیاست عرضه نداریم ارزش بازارهای سهام ایران برای نخستین بار از ۲۱ هزار همت عبور کرد بانک مسکن در سال 1404 اتفاقات خوب و فوق العاده ای را رقم زد قیمت طلا ۱۸ عیار ۶ شهریور ۱۴۰۵ پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد وضعیت انرژی کشور در ۹ ماه آینده مناسب خواهد بود هفته طلایی بورس در تالار شیشه ای/ بازدهی ۵.۳۶ درصدی بازار سرمایه ثبت شد یک پیش‌بینی مهم درباره بازار طلا و ارز در نیمه دوم سال/ قیمت دلار و طلا تا کجا می‌تواند بالا رود؟ وزیر اقتصاد: لایحه اصلاح قوانین تولید، تجارت و سرمایه‌گذاری تدوین شد

چرا سهامداران عدالت هنوز نمی‌توانند سبد سهامشان را ببینند!؟

چرا سهامداران عدالت هنوز نمی‌توانند سبد سهامشان را ببینند!؟ افرادی هستند که همچنان امکان ورود به سامانه سهام عدالت را ندارند و با گذشت یک ماه از معرفی سامانه و با وجود اینکه شماره همراهشان به نام خودشان است، نمی‌توانند ارزش سهام خود را مشاهده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، دقیقا یک ماه از معرفی سامانه‌ای برای مشاهده سبد سهام عدالت برای مشمولانی که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده بودند، گذشته است و همچنان برخی مشمولان امکان ورود به این سامانه را ندارند.

 

 نهم خردادماه درگاه اینترنتی WWW.SAHAMEDALAT.IR به مشمولین سهام عدالت که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده بودند معرفی شد تا با مراجعه به این درگاه اطلاعات صورت وضعیت دارایی سهام عدالت خود را مشاهده کنند.

 

البته تاکید شد که شماره همراه فرد باید به نام خود شخص باشد تا بتواند وارد این سامانه شود. پس از آن تعدادی از مشمولان تواسنتند به راحتی وارد سامانه شده و ارزش روز سهام خود را مشاهده کنند. در مقابل افرادی هستند که همچنان امکان ورود به این سامانه را ندارند و با گذشت یک ماه از معرفی سامانه و با وجود اینکه شماره همراهشان به نام خودشان است، نمی‌توانند ارزش سهام خود را مشاهده کنند.

 

البته این سامانه مشکلی دیگری هم دارد و به روز نیست و حتی افرادی که موفق ورود به آن می‌شوند نمی‌توانند ارزش روز دارایی خود را مشاهده کنند. برای مثال مشمولی که امروز وارد سامانه می‌شود، می‌تواند ارزش دارایی خود را برای تاریخ یکم تیرماه مشاهده کند.

 

این مباحث درحالی مطرح می‌شود که پیگیری‌ها درمورد وجود مشکل در سامانه فعلا بی‌نتیجه مانده و مسئولان مربوطه پاسخی نداده‌اند./ ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار