القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است

دخالت های ادامه دار پاریس در امور داخلی ایران

وزارت خارجه فرانسه با گزافه گویی مجدد درباره دستگیری یک شهروند دو تابعیتی محکوم شده در ایران، علیه تهران اتهام زنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛وزارت خارجه فرانسه غروب سه شنبه با دخالت در امور داخلی ایران، ادعایی تکراری مطرح کرد.

 

به گزارش «خبرگزاری فرانسه»  وزارت خارجه فرانسه مدعی شده که ایران «فریباه عادلخواه »  یک شهروند دوتابعیتی (محکوم به اقدامات امنیتی علیه ایران) را با اهداف سیاسی نگه داشته است. «آگنس واندر موهل» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه مدعی شده که مدارک و مستندات ایران در این زمینه واقعی نیست.

 

این در حالی است که «سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان مداخله جویانه سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در خصوص یکی از اتباع ایرانی گفته بود : «تابعیت مضاعف اتباع ایرانی در قوانین جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته نشده و لذا "خانم  فریباه عادل‌خواه" یک تبعه ایرانی محسوب و به عنوان یک ایرانی از تمامی حقوق شهروندی شناخته شده برای اتباع ایرانی بهره مند است.»

 

موسوی با تاکید بر اینکه پرونده عادلخواه در چارچوب قوانین دادرسی عادلانه کشور با دقت توسط قوه قضائیه در حال رسیدگی است، مداخله وزارت خارجه فرانسه در  پرونده اتباع ایران  را فاقد موضوعیت و وجاهت خواند.

 

دولت فرانسه چندی است که همسو با مقامات آمریکایی به  بهانه سازی علیه ایران  روی آورده است. فریبا عادلخواه به دلیل «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» از سوی دستگاه قضایی ایران محکوم شناخته شده است. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار