نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

پرسپولیس اجاره حضور به باقری در تیم ملی را می دهد؟

مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در حال حاضر قراردادی با فدراسیون فوتبال ندارم و برای حضور در تیم ملی فدراسیون باید با پرسپولیس مذاکره کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، کریم باقری درباره جلسه امروز خود در فدراسیون فوتبال اظهار کرد: امروز در فدراسیون فوتبال جلسه‌ای با آقای نبی داشتم. ایشان درباره آینده من و برنامه کاری‌ام پرسیدند که من هم گفتم با پرسپولیس قرارداد دارم و مشغول کار هستیم.

 

او ادامه داد: من هنوز قراردادی با فدراسیون ندارم و بخاطر درخواست آقای اسکوچیچ قرار بوده در کنار تیم ملی باشم اما به فدراسیون هم اعلام کرده‌ام که از آنجا که با پرسپولیس قرارداد دارم، باید ابتدا با باشگاه توافق کنند. 

 

باقری درباره اینکه در برخی رسانه‌ها عنوان شده فدراسیون از شما خواسته بین تیم ملی و پرسپولیس یکی را انتخاب کنید، گفت: متاسفانه بعضی افراد بی‌جهت شایعه درست می‌کنند. اصلا چنین صحبتی از طرف نبی مطرح نشد. فدراسیون از من درباره شرایط حضور در تیم ملی پرسیدند که من هم گفتم چون با باشگاه قرارداد دارم ابتدا باید با پرسپولیس توافق شود. 

 

مربی پرسپولیس در پایان گفت: یک فصل دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و در اختیار باشگاه هستم. فدراسیون باید با باشگاه مذاکره کند و اگر پرسپولیس اجازه ندهد هم طبعا توافقی در کار نخواهد بود.

ارسال نظر