کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

اسکوچیچ ۵ ماه دیگر در تیم ملی ماندنی شد

با توجه به تعویق دیدار‌های تیم ملی در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ دراگان اسکوچیچ دست کم تا پایان آبان ۹۹ در این تیم می‌ماند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دقایقی پیش فیفا به صورت رسمی اعلام کرد طبق توافق با AFC تمام دیدار‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ در قاره آسیا که قرار بود طبق برنامه ابتدایی از ۲۳ تا ۳۱ مارس (۴ تا ۱۲ فروردین) و ۱ تا ۹ ژوئن (۱۲ تا ۲۰ خرداد) برگزار شود، به روز‌های دیگری موکول شده اند.

 

با این تفاسیر هر ۴ بازی ایران در فروردین ۹۹ مقابل هنگ کنگ، کامبوج، بحرین و عراق به تعویق افتاد و به احتمال فراوان این بازی‌ها در مهر و آبان سال آینده انجام می‌شود.

 

این در حالی است که قرارداد فعلی دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی تا پایان مرحله دوم مقدماتی جام جهانی قطر اعتبار دارد و با توجه به اینکه زمان اتمام این مسابقات از خرداد تا آبان به تعویق می‌افتد، اسکوچیچ دست کم ۵ ماه دیگر روی نیمکت تیم ملی می‌ماند.

 

همچنین قرار بود کریم باقری طبق موافقت باشگاه پرسپولیس در اردو‌های فروردین و خرداد تیم ملی همزمان با فعالیت در جمع سرخپوشان پایتخت مانند بازیکنان تنها در زمان برگزاری اردو به جمع اعضای کادرفنی دراگان اسکوچیچ اضافه شود که با توجه به تعویق دیدار‌های تیم ملی و اتمام قراردادش با پرسپولیس در پایان فصل، او در صورت تمایل می‌تواند از تابستان ۹۹ تنها در تیم ملی مربیگری کند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر