مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تا ۲۸ شهریور تمدید شد وزیر بهداشت:واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور از چین و روسیه وارد کشور می‌شود دستور ویژه برای رسیدگی به پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در سیمون بولیوار 473000 خدمت اورژانس در ایام جنگ/ روایت تلخ میعادفر از حمله 9 اسفند نشانه‌های ابتلا به زیرسویه کرونا، علائمی که ۳ تا ۵ روز طول می‌کشند مدیر روابط عمومی وزارت علوم: وزیر علوم نگفته است کلاس‌ها «در هر شرایطی» حضوری برگزار می‌شود پیش‌بینی هوای تهران در پنج روز آینده؛ گرد و خاک به پایتخت برمی‌گردد دستگیری مرد بانفوذ در بازار‌های تهران! این کلاهبردار را می‌شناسید؟ زمان بارش‌های پاییزی اعلام شد | آغاز بارش‌های پاییزی از هفته سوم مهر ۱۴۰۵ این ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌ شهرهای جهان تشکیل پرونده قضایی برای نویسنده و کارگردان سینما حضوری شدن دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید منتفی شد؟ کارت ملی جدید در راه است / ۶ میلیون کارت معوق تا این تاریخ تعیین تکلیف می‌شود رکورد گرمای ۴۶.۵ درجه‌ای برای اهواز / ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های جهان رکورد گرمای ۴۶.۵ درجه‌ای برای اهواز / ۵ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های جهان جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال به سمت شمال یک‌طرفه شدند؛ ۲۴ شهریور

ماجرای اخذ فاکتور ۴۶ میلیونی از بیمار کرونایی در آبادان

ماجرای اخذ فاکتور ۴۶ میلیونی از بیمار کرونایی در آبادان مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه آبادان گفت: اخذ فاکتور ۴۶ میلیونی از بیمار کرونایی در بیمارستان طالقانی آبادان بررسی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، محسن سیف قلی گفت: پیرو پخش کلیپی در شبکه‌های اجتماعی شهرستان آبادان، مبنی بر اخذ فاکتور ۴۶ میلیونی از بیمار کرونایی در بیمارستان طالقانی این شهرستان، با دستور فرماندار ویژه آبادان نسبت به پیگیری موضوع، صبح امروز نشستی با خانواده متوفی و همچنین مدیر داخلی بیمارستان طالقانی آبادان برگزار شد.

 

مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه آبادان، استان خوزستان افزود: در این نشست ضمن بررسی اسناد و مدارک بیمارستان طالقانی آبادان مشخص شد که همراهان بیمار قبل از پذیرش متوجه می‌شوند که طرف قرارداد (کارفرما) قرارداد خود را با بیمارستان لغو کرده بود بااین‌حال و بدون قرارداد بیمه‌ای بیمار پذیرش می‌شود.

 

وی ادامه داد: مبلغی که در کلیپ نمایش داده می‌شود مبلغ بستری برای یک فرد بدون بیمه است که حدود ۲۵ میلیون تومان آن مربوط به دارو است، بیمه تکمیلی مبالغ مربوط به متوفی را تقبل کرده و بیمارستان نیز برای همکاری با خانواده متوفی بدون دریافت هیچ مبلغی و تنها با قبول ضمانت برگه تسویه‌حساب را صادر کرده است.

سیف قلی همچنین گفت: در خصوص مبالغ مربوط به کفن‌ودفن با پیگیری‌های انجام‌شده مقرر شد که بخشی از این مبالغ عودت داده شود، هزینه‌ی آمبولانس حمل پیکر نیز بر اساس تعرفه‌ی آرامستان دریافت شده است.

 

او ادامه داد: مقرر شد فرمانداری ویژه شهرستان آبادان نشستی با مدیران بیمه‌های شرکتی و خصوصی شهرستان آبادان برگزار کند و دستورالعمل ابلاغی فرماندار نسبت به ساماندهی وضعیت قراردادهای بیمارستانی یا ارائه معرفی‌نامه بیمار برای بیمارستان (تعهد قبول هزینه‌های درمان) را به بیمه‌ها ابلاغ کند.

 

مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه آبادان تصریح کرد: همچنین از روزهای گذشته تمام بیماران کرونایی که به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و هیچ‌گونه بیمه‌ای ندارند، تحت پوشش بیمه سلامت قرارگرفته‌اند.

 

منبع:همشهری

کلمات کلیدی: آبادان کرونا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار