محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

دانشگاه علوم پزشکی آبادان:تنها ۳۰ درصد مردم از ماسک استفاده می‌کنند

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان نسبت به عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هشدار داد و گفت: میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در منطقه، به پایین‌ترین میزان ممکن رسیده است و متاسفانه تنها ۳۰ درصد مردم از ماسک استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر دکتر شکراله سلمان‌زاده با اشاره به روند افزایشی موارد سرپایی مبتلایان در جنوب غرب خوزستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در روزهای اخیر وضعیت بیماری از حالت ثابت به صعودی تغییر پیدا کرده است و احتمال وقوع پیک سهمگین بیماری در بهمن‌ماه و اسفندماه وجود دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: تجربه یک سال گذشته نشان می‌دهد در صورتی که مردم و مسئولین، بیماری را جدی نگیرند و به خوبی به دستورالعمل‌های بهداشتی عمل نکنند؛ افزایش سریع موارد بیماری، افزایش مرگ و میر و به دنبال آن وقوع پیک سوم زمستانی قطعی خواهد بود.

سلمان‌زاده نسبت به عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هشدار داد و گفت: میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در منطقه، به پایین‌ترین میزان ممکن رسیده است و متاسفانه تنها ۳۰ درصد مردم از ماسک استفاده می‌کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه افراد جوان معمولا بدون علامت یا با علائم خفیف به کرونا مبتلا می‌شوند، تصریح کرد: حضور در خانه افراد مسن و بیماران دارای نقص سیستم ایمنی بدن می‌تواند بسیار خطرناک باشد و بیماری را به این افراد که مستعد ابتلا به نوع شدید بیماری هستند، منتقل کند بنابراین در صورت انتقال بیماری به این افراد، احتمال مرگ و میر آن‌ها نیز وجود دارد پس باید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر