ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

حریرچی: ماسک N ۹۵ نزنید/هشدار گسترش کرونا

معاون کل وزارت بهداشت، گفت: استفاده از ماسک تا ۸۵ درصد از انتقال ویروس کرونا جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر،  دکتر ایرج حریرچی با حضور در بخش خبری ۲۱ شنبه شب شبکه یک سیما افزود: ویروس کرونا در جهان به شدت در حال گسترش است و ۶۰ درصد موارد ابتلا در دنیا در یک ماه اخیر بوده است و پیش بینی می‌شود در همه کشور‌ها بویژه پاکستان و عربستان شیوع گسترده‌ای داشته باشد و آمریکا نیز در روز گذشته ۵۵ هزار مورد ابتلای جدید داشته است.

 

وی گفت: بهترین، موثرترین و کم هزینه‌ترین راه پیشگیری در شرایط فعلی، استفاده عمومی از ماسک است و اگر مردم از ماسک استفاده کنند حدود ۸۵ درصد ابتلا به این ویروس کم می‌شود.

 

حریرچی درباره استفاده از ماسک‌های طبی و N۹۵ افزود: این ماسک به دلیل اینکه هوا را به داخل وارد و با فشار به بیرون منتقل می‌کند به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، چون احتمال آلوده کردن دیگران را افزایش می‌دهد.

 

وی توصیه کرد: ماسک‌های سه لایی با توجه به قیمت مناسب فعلی آن و حتی ماسک‌های دست ساز توصیه می‌شود.

 

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ارائه کنندگان خدمات حتما باید از ماسک استفاده کنند و کسانی که از فردا از ماسک استفاده نکنند خدمات به آن‌ها ممنوع است و همچنین اگر کارمندان و ارائه کنندگان خدمات دولتی، از ماسک استفاده نکنند از فعالیت آن‌ها جلوگیری و برای آن‌ها غیبت محاسبه می‌شود.

 

وی افزود: ضمانت اجرای این طرح با مسئولان است و نظارت عالی بر آن را کمیته امنیتی اجتماعی ستاد کرونا و وزارت کشور و در نهایت وزارت بهداشت بر عهده خواهد داشت.

 

حریرچی اضافه کرد: مهم‌ترین نشانه نوع و وطن دوستی در حال حاضر، تذکر به استفاده از ماسک و عمل خودمان به استفاده از آن است./ مهر

ارسال نظر