اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

آزمون گواهینامه دستیاران سال آخر پزشکی حذف می‌شود؟

جمعی از دستیاران تخصصی سراسر کشور با ثبت درخواستی در سامانه فارس من خبرگزاری فارس، خواستار حذف آزمون گواهینامه دستیاران سال آخر تخصص پزشکی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از دستیاران تخصصی سراسر کشور خواستار حذف آزمون گواهینامه دستیاران سال آخر تخصص پزشکی شدند.

 

این افراد در درخواستشان آورده‌اند: از ابتدای شروع همه‌گیری ویروس کرونا در کشور، دستیاران همهرشته‌ها در تمامی سطوح تمامی وقت خود را جهت درمان هموطنان عزیز گذاشته‌اند. با این وجود و با توجه به اینکه زمان قطعی رفع این مشکل هنوز مشخص نیست و شاهد پیک مجدد بیماری در روزهای اخیر هستیم و اینکه شرایط دانشگاه‌های مختلف، رشته‌های مختلف و حتی بیمارستان‌های یک دانشگاه در مورد بهره‌گیری از توان دستیاران متفاوت است، بیان شده که آزمون گواهینامه دستیاران سال آخر برای اولین بار به صورت مشترک با آزمون دانشنامه تخصصی در شهریور ماه سال‌جاری برگزار می‌شود.

 

این در حالی است که تمرکز و جمع‌بندی طب تخصصی نیاز به آرامش روحی و جسمی دارد، امری که در حال حاضر با توجه به شرایط کاری موجود، از دست دادن تعدادی از عزیزان و همکاران گرامی‌مان همچنین ابتلا بسیاری از دستیاران و بستگان‌شان به کووید ۱۹ شرایط را برای دستیاران سال آخر بسیار دشوار کرده است.

 

از طرفی برگزاری یک آزمون به عنوان گواهینامه دانشنامه‌ دارا بودن حداقل‌ها در مقابل داشتن کیفیت حداکثری با در نظر گرفتن دو سطح قبولی، نگرانی طراحی سوالات بر اساس سطح دانشنامه‌آزمون کیفیت سنجی و شرکت در آزمونی جامع به صورت الکترونیکی که با شرایط برگزاری آن آشنا نیستند و برای اولین بار در حال تجربه آن هستند، نهایتا مردودی تعدادی از دستیاران زحمتکش در این عرصه جهادی را به همراه خواهد داشت و این خود سبب استرس دوچندان در شرایط فعلی خواهد بود.

 

ِلذا ما دستیاران سال آخر کل کشور خواستار تجدیدنظر در اخذ آزمون گواهینامه کشوری و حذف آن و یا اتخاذ تصمیمی همانند تصمیمی که در خصوص برگزاری آزمون ارتقا سالیانه دستیاران گرفته شده است همچنین برگزاری آزمون بورد در تاریخ اعلام شده، هستیم.

 

لازم به ذکر است در صورت محقق شدن این رویه، فارغ‌التحصیلان در شرایط بحران کنونی جامعه چندین ماه زودتر از هر سال می‌توانند در خدمت سیستم درمان وزارت بهداشت باشند.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: وزارت بهداشت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار