تورم خوراکی‌ها در کدام استان‌ها بالاتر است؟ انتقاد تند معاون وزیر کشور از مناطق آزاد؛ ‌خشت اول را اشتباه گذاشتیم سقوط 92 درصدی واردات طلا در 5 ماه؛ ورود فلز زرد از 13 تن به یک تن رسید جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات کالاهای اساسی تا پایان سال اختلاف مالیاتی 70 همتی بین صندوق توسعه و وزارت اقتصاد چگونه شکل گرفت؟ تاکید وزیر اقتصاد بر بازسازی صنایع آسیب‌دیده گمرک:مجوز ثبت سفارش واردات ایکس‌ری‌های باکیفیت ازسوی وزارت صمت صادر نشد نقش «محب» در پرداخت حقوق کارکنان دولت چیست؟ میدری: حمایت از همه فروشگاه‌های عرضه‌کننده کالابرگ ادامه دارد/ تغییری در سیاست عرضه نداریم ارزش بازارهای سهام ایران برای نخستین بار از ۲۱ هزار همت عبور کرد بانک مسکن در سال 1404 اتفاقات خوب و فوق العاده ای را رقم زد قیمت طلا ۱۸ عیار ۶ شهریور ۱۴۰۵ پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد وضعیت انرژی کشور در ۹ ماه آینده مناسب خواهد بود هفته طلایی بورس در تالار شیشه ای/ بازدهی ۵.۳۶ درصدی بازار سرمایه ثبت شد یک پیش‌بینی مهم درباره بازار طلا و ارز در نیمه دوم سال/ قیمت دلار و طلا تا کجا می‌تواند بالا رود؟

آخرین قیمت روز خرید و فروش پراید در بازار امروز یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ + جدول

آخرین قیمت روز خرید و فروش پراید در بازار امروز یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ + جدول آخرین قیمت خرید و فروش خودرو پراید در بازار را در روز یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ در جدول زیر مشاهده می‌کنید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، این روزها بلاتکلیفی عجیبی در بازار خودرو وجود دارد چرا که نمی‌توان تصمیمی در خصوص خرید یا فروش خودرو گرفت از طرفی مسئولان ادعا کاهش قیمت خودرو را دارند از طرفی برخی می‌گویند قیمت‌ها رو به افزایش است و از این جهت خریداران و فروشندگانی در بازار وجود ندارند.نبود نرخ پایه در بازار خودرو، آسیب پذیری آن را در مقابله با سوداگران و همچنین نوسانات نرخ ارز بیشتر کرده به طوری که در حال حاضر شاهد افزایش ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی قیمت خودروهای داخلی در بازار هستیم.بعد از ثبت نام خودروسازی‌ها توقع این را داشتیم که این بازار بلاتکلیف آرام بگیرد، اما نه تنها آرام نگرفت، بلکه منحنی قیمت‌ها صعودی‌تر از قبل نیز شد.

 

اوایل اردیبهشت ماه ۹۹ بود که شرکت خودروسازی سایپا اعلام کرد که تصمیم بر توقف تولید خودرو پراید دارد با این که مدت زمان زیادی از این اعلام نمی‌گذرد، اما در چند روز اخیر قیمت نجومی پراید تعجب همه فعالان اقتصادی و تمام بازار را برانگیخت. در ادامه این خبر قیمت پراید در بازار امروز یکشنبه ۱۵ تیر ۹۹ را خواهیم دید.

 

بعد از تعلل بسیارِ ستاد تنظیم بازار، بالاخره مجوز افزایش قیمت انواع خودرو‌های داخلی صادر شد که براساس آن محصولات ایران خودرو به‌طور متوسط ۱۰ درصد و سایپا ۲۳ درصد افزایش قیمت پیدا می‌کنند. علاوه بر این، قیمت متعارف خودرو در کف بازار نیز همان قیمت تحویل خودرو در کارخانه به‌اضافه حداکثر ۱۰ درصد تعیین شد.

 

قیمت خودرو‌ها بر اساس پایش، تجمیع و تحلیل قیمت‌های اعلام شده از سوی نمایندگی‌ها، قیمت معاملات انجام شده در بیش از ۱۵۰ نمایشگاه فعال سطح کشور و مراکز خریدوفروش پایتخت و نیز بررسی‌های میدانی در بازار خودرو به‌صورت روزانه استخراج می‌شود.

 

قیمت روز خرید و فروش خودرو پراید امروز یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹

نام خودرو قیمت اعلام شده توسط
شورای رقابت (تومان)
قیمت اعلام شده توسط سایپا (تومان)
پراید X111 36.900.000 ---
پراید X131 37.400.000 ---
پراید X132 36.300.000 ---
تیبا X231 46.000.000 54.040.000
تیبا 2 51.800.000 60.620.000
ساینا 52.400.000 61.240.000

 

بنابر اخبار رسیده از بازار، قیمت خودروهای داخلی طی یکی دو هفته گذشته حداقل پنج میلیون تومان افزایش یافته است که البته در مورد خودروهای وارداتی، صحبت از رشد بیش از ۱۰۰ میلیون تومان نیز به میان می‌آید.وزارت صنعت، معدن و تجارت بیش از این وعده کاهش قیمت خودرو را داد چرا که اجرای طرح پیش فروش را اجباری کرد تا تفاوت قیمت در بازار و قیمت درب کارخانه کم شود، اما با وجود این وعده‌ها حالا دوباره قیمت خودرو روی دور صعود افتاده است.

 

بالا رفتن قیمت ارز را بسیاری از کارشناسان دلیل افزایش قیمت خودرو می‌دانند. به اعتقاد کارشناسان، تا وقتی نرخ ارز بالا برود، قیمت خودرو (چه داخلی‌ها و چه خارجی ها) نیز روند صعودی خود را حفظ خواهد کرد. در کنار اثر افزایشی ارز بر بازار خودرو، تورم انتظاری نیز محرک دیگری است که قیمت‌ها را در این بازار شارژ کرده است.


تفاضل ۱۰ درصدی قیمت خودرو در بازار همچنان فقط وعده!عباس تابش رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: فاصله قیمتی ۱۰ درصدی قیمت کارخانه و بازار خودروها پیشنهاد سازمان حمایت برای تنظیم بازار خودرو بود، اما موافقان و مخالفانی دارد و هنوز نهایی نشده است.۲۲ اردیبهشت‌ماه امسال رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: «برای انجام معاملات، قیمت خودرو در کف بازار شامل قیمت کارخانه به علاوه حداکثر ۱۰ درصد سود خواهد بود و بازرسان این سازمان نظارت خواهند کرد که هر کجا قیمتی بالاتر از این ارقام داده شود، به منزله گرانفروشی بوده و با آن مقابله خواهند کرد.» رئیس سازمان حمایت در پاسخ به پرسشی در این زمینه گفت: پیشنهاد سازمان حمایت این بود که ۱۰ درصد بالای قیمت مصوب خودرو به‌عنوان منشأ تعزیر در نظر گرفته شود که این موضوع به کمیته‌های مربوط ارسال شده و در دست بررسی است.

 

وی از دیدگاه‌های متفاوت موجود در این زمینه خبر داد و افزود: برخی می‌گویند وقتی قیمت مصوب برای خودرو وجود دارد آنگاه قیمت‌های بازاری باید بر مبنای عرضه و تقاضا باشد، اما سازمان حمایت در این زمینه معتقد است که باید سقف قیمتی در بازار تعیین شودتابش بیان کرد: این موضوع پس از نهایی شدن در کمیته‌های مربوط به ستاد تنظیم بازار ارسال خواهد شد و هر تصمیمی که در نهایت اخذ شود، اجرایی می‌شود.وی در پاسخ به پرسش دیگری درخصوص آنالیز قیمتی خودروها یک‌بار برای همیشه، بیان کرد: اکنون جمع‌بندی در دستگاه‌های مختلف بر این شده که قیمت‌ها توسط شورای رقابت در زمینه خودرو اعلام شود و بر این اساس آنالیز قیمتی و اعلام قیمت نهایی خودروها نیز باید از سوی این شورا بررسی و اعلام شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار