شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

واکنش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به حادثه سایت نطنز

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاها درباره گسترش تروریسم از سوی ایران در غرب آسیا مدعی شد، یک ایران با ظرفیت هسته ای چیزی است که ما نمیتوانیم اجازه دهیم و با هر وسیله ای که نیاز باشد جلوی آن را خواهیم گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر،بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه با رادیو ارتش با تکرار ادعاها درباره گسترش تروریسم از سوی ایران در غرب آسیا مدعی شد، یک ایران با ظرفیت هسته ای چیزی است که ما نمیتوانیم اجازه دهیم و با هر وسیله ای که نیاز باشد جلوی آن را خواهیم گرفت.

 

 وی در پاسخ به سوالی درباره مداخله رژیم صهیونیستی در اتفاقات اخیر آتش سوزی در یک سایت اتمی ایران گفت که «نمی‌توانم(دخالت اسرائیل) در این حادثه یا حوادث دیگر را تایید یا رد کنم.»

 

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز اخیرا در مواجه با همین سوال از سوی خبرنگاران از پاسخ صریح به این سوال خودداری کرده و گفته که ما نمیتوانیم به وضوح به آن ورود کنیم.

 

«کیوان خسروی» سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی عصر  روز جمعه اعلام کرد: بررسی‌های فنی و امنیتی انجام شده از سوی دستگاه‌های ذیربط، علت وقوع حادثه در مجتمع هسته‌ای شهید مصطفی احمدی روشن در نطنز را که بامداد پنج شنبه ۱۲ تیرماه به وقوع پیوست به صورت دقیق مشخص کرده است.

 

وی با اشاره به حضور و فعالیت کارشناسان بخش‌های مختلف مسئول ارزیابی و رسیدگی به حادثه در سایت نطنز که از اولین ساعات وقوع این رخداد انجام شد خاطرنشان کرد: فرضیه های مختلف در مورد علت این رخداد با بررسی دقیق آثار، نحوه و میزان تخریب ایجاد شده، علت اصلی حادثه مشخص شده است.

 

خسروی افزود: به دلیل برخی ملاحظات امنیتی علت و چگونگی بروز این حادثه در زمان مناسب اعلام خواهد شد./ فارس

ارسال نظر