اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

واکنش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به حادثه سایت نطنز

واکنش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به حادثه سایت نطنز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاها درباره گسترش تروریسم از سوی ایران در غرب آسیا مدعی شد، یک ایران با ظرفیت هسته ای چیزی است که ما نمیتوانیم اجازه دهیم و با هر وسیله ای که نیاز باشد جلوی آن را خواهیم گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر،بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه با رادیو ارتش با تکرار ادعاها درباره گسترش تروریسم از سوی ایران در غرب آسیا مدعی شد، یک ایران با ظرفیت هسته ای چیزی است که ما نمیتوانیم اجازه دهیم و با هر وسیله ای که نیاز باشد جلوی آن را خواهیم گرفت.

 

 وی در پاسخ به سوالی درباره مداخله رژیم صهیونیستی در اتفاقات اخیر آتش سوزی در یک سایت اتمی ایران گفت که «نمی‌توانم(دخالت اسرائیل) در این حادثه یا حوادث دیگر را تایید یا رد کنم.»

 

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز اخیرا در مواجه با همین سوال از سوی خبرنگاران از پاسخ صریح به این سوال خودداری کرده و گفته که ما نمیتوانیم به وضوح به آن ورود کنیم.

 

«کیوان خسروی» سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی عصر  روز جمعه اعلام کرد: بررسی‌های فنی و امنیتی انجام شده از سوی دستگاه‌های ذیربط، علت وقوع حادثه در مجتمع هسته‌ای شهید مصطفی احمدی روشن در نطنز را که بامداد پنج شنبه ۱۲ تیرماه به وقوع پیوست به صورت دقیق مشخص کرده است.

 

وی با اشاره به حضور و فعالیت کارشناسان بخش‌های مختلف مسئول ارزیابی و رسیدگی به حادثه در سایت نطنز که از اولین ساعات وقوع این رخداد انجام شد خاطرنشان کرد: فرضیه های مختلف در مورد علت این رخداد با بررسی دقیق آثار، نحوه و میزان تخریب ایجاد شده، علت اصلی حادثه مشخص شده است.

 

خسروی افزود: به دلیل برخی ملاحظات امنیتی علت و چگونگی بروز این حادثه در زمان مناسب اعلام خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار