واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

بی اطلاعی مجلس از انعقاد توافق 25 ساله با چین!

نماینده مردم اراک در مجلس گفت: آقای ظریف اعلام کرد که کشور در حال انعقاد یک توافق 25 ساله با چین است اما متأسفانه مجلس شورای اسلامی در جریان این موضوع نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر،محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه) پارلمان در اخطاری با استناد به اصل 77 قانون اساسی گفت: بر اساس این اصل تمام عهدنامه‌ها و قراردادها باید از طریق مجلس مورد تأیید قرار گیرد، حال آقای ظریف در نشست امروز اعلام کرد که کشور در حال انعقاد یک توافق 25 ساله با چین است اما متأسفانه مجلس شورای اسلامی در جریان این موضوع نیست بنابراین وظیفه رئیس، هیأت رئیسه و مجلس است که از دولت بخواهد که بندهای این قرارداد شامل چه مطالبی است و چه سرنوشتی برای 25 سال کشور رقم خواهد  خورد.

 

وی افزود: آقای ظریف شما شاهد هستید در مجلس قبل چندین بار نمایندگان با مسئولان وزارت خارجه همراه شده و در دیدارهایی با مقامات همچون پوتین، بشاراسد، سید حسن نصرالله و نوری المالکی حضور یافتند، بعد از این سفرها نمایندگان گزارش‌های جامعی را به مجلس ارائه و اعلام کردند در این مذاکرات با این شخصیت‌ها چه گذشته و چه درخواست‌هایی مطرح شده اما بعد از آن وزارت خارجه اجازه نداد که نمایندگان همراه با وزارتخانه سفر کند تا مشخص شود که در این مذاکرات چه می‌گذرد از این رو اگر در این مذاکرات و دیدارها پشت پرده‌ای وجود دارد مجلس باید متوجه شود.

 

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اخیرا در فضای مجازی شایعه‌های بسیار گسترده‌ای در خصوص واگذاری جزیره کیش مطرح شده که اسباب نارضایتی مردم را ایجاد کرده است.

 

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آقای ظریف شما شاهد هستید که در مجلس نهم چندین بار گفتیم که اجازه بدهید که یک یا دو نفر از نمایندگان مجلس به انتخاب خود نمایندگان در مذاکرات برجام حضور پیدا کنند و حتی کمیسیون امنیت کتبا این درخواست را ارائه کرد اما این مسئله محقق نشد.

 

آصفری بیان کرد: شاید آقای روحانی فکر می‌کرد اگر قرار است فتح‌الفتوحی باشد باید به نام دولت این مسئله ثبت شود اما امروز شاهدیم که شما از تفاهم و اتحاد صحبت می‌کنید و این مسئله با رفتار دولت جور درنمی‌آید./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار