آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

هشدار چین به کانادا درباره اقدامات تلافی‌جویانه

در پی اقدام کانادا در تعلیق پیمان با هنگ‌کنگ در زمینه استرداد مجرمان، سخنگوی وزارت خارجه چین هشدار داد کشورش حق انجام اقدامات بیشتر در پاسخ به اقدام اتاوا را برای خود محفوظ نگه می‌دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ چین امروز دوشنبه بار دیگر به کانادا درباره اقدامش در تعلیق پیمان با هنگ‌کنگ در زمینه استرداد مجرمان هشدار داد.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری روزانه خود گفت چین حق انجام اقدامات بیشتر در پاسخ به اقدام کانادا را برای خود محفوظ نگه می‌دارد.

 

کانادا روز شنبه در اعتراض به تصویب قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ، پیمان خود با این منطقه در زمینه استرداد مجرمان را تعلیق و همچنین صادرات تجهیزات نظامی «حساس» به هنگ‌کنگ را متوقف کرد که با اعتراض شدید چین مواجه شد.

 

سفارتخانه چین در اُتاوا با صدور بیانیه‌ای گفت قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ، امنیت را در این منطقه حفظ می‌کند اما دولت کانادا با این اقداماتش، شدیداََ در امور داخلی چین دخالت کرده است.

 

در این بیانیه آمده است: «برخی کشورهای غربی از جمله کانادا، به بهانه حقوق بشر، در امور هنگ‌کنگ دخالت کرده‌اند که قوانین بین‌المللی و استانداردهای روابط بین‌المللی را به شدت نقض کرده است».

 

هنگ‌کنگ از سال ۱۸۴۲ تا ۱۹۹۷ تحت سیطره بریتانیا بود اما در سال ۱۹۹۷ و پس از پایان یافتن پیمان پیشین با بریتانیا به جمهوری خلق چین پیوست.

 

کشورهای غربی به رهبری آمریکا به دنبال اعمال فشار به چین برای کاهش تسلط این کشور بر هنگ‌کنگ هستند. این در حالی است که سیاست «یک کشور، دو سیستم» یا سیاست «چین واحد» از سال ۱۹۷۹ تا به امروز موضع رسمی آمریکا بود. طبق این سیاست، واشنگتن هنگ‌کنگ و تایوان را بخشی از سرزمین اصلی چین می‌داند اما آمریکا در عمل پایبندی به این سیاست نشان نداده و اخیرا وزیر خارجه آمریکا به کنگره این کشور اعلام کرد که واشنگتن دیگر هنگ‌کنگ را خودمختار نمی‌داند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار