تایوان از محورهای رایزنی رؤسای جمهور آمریکا و چین استقبال کرد-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

تایوان از محورهای رایزنی رؤسای جمهور آمریکا و چین استقبال کرد

سخنگوی ریاست‌جمهوری تایوان در بیانیه ای از محورهای رایزنی رؤسای جمهور آمریکا و چین استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر تایوان امروز پنجشنبه از محتوای تماس تلفنی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در خصوص این جزیره استقبال کرد.

«خاویر چانگ» (Xavier Chang) سخنگوی ریاست‌جمهوری تایوان با صدور بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: ما تحسین و تقدیر خود از نگرانی رئیس‌جمهور «بایدن» درباره امنیت تنگه تایوان و مسائل حقوق بشری را ابراز می‌کنیم.

در بیانیه صادره از سوی سخنگوی ریاست‌جمهوری تایوان در این خصوص آمده است: تایپه به عنوان یک عضو جامعه جهانی، به همکاری نزدیک با کشورهای همسو از جمله ایالات متحده برای کمک مشترک به ثبات و موفقیت منطقه هند و اقیانوسیه ادامه می‌دهد.

«جو بایدن» بامداد امروز پنج شنبه (به وقت تهران) با «شی جین پینگ» همتای چینی خود پیرامون همه‌گیری کرونا، حقوق بشر، تجارت و امنیت منطقه ایندوپاسیفیک تلفنی گفتگو کرد.

بایدن در این گفتگوی تلفنی به «نگرانی‌های اساسی» واشنگتن درباره «شیوه‌های قهری و غیرمنصفانه اقتصادی پکن، سرکوب معترضان در هنگ کنگ، موارد نقض حقوق بشر در سین کیانگ و اقدامات سلطه‌جویانه چین در منطقه از جمله در قبال تایوان اشاره کرد.

گفتنی است که این گفتگوی تلفنی نه تنها نخستین ارتباط میان بایدن و شی بلکه نخستین ارتباط مستقیم میان روسای جمهور دو کشور از زمان گفتگوی شی با دونالد ترامپ در مارس ۲۰۲۰ بود.

روز چهارشنبه خبرگزاری رویترز گزارش داد که پیش از مکالمه تلفنی بایدن و شی، یک مقام ارشد دولت آمریکا گفته است که دولت بایدن اعمال «محدودیت‌های هدفمند و جدید» بر برخی از صادرکنندگان فناوری‌های مهم و حساس به چین را بررسی خواهد کرد.

بنا بر این گزارش رویترز، تا زمانی که با متحدان آمریکا «رایزنی و بازنگری دقیق» انجام شود، واشنگتن قصد ندارد تعرفه‌های تجاری وضع شده از سوی ترامپ علیه کالاهای وارداتی از چین را لغو کند.

ارسال نظر