عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

جولان کرونا در امریکا/ افزایش آمار فوتی ها

طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز، در 24 ساعت گذشته با مرگ 338 نفر دیگر، مجموع قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا از مرز 130 هزار نفر عبور کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دانشگاه «جانز هاپکینز» امروز (سه‌شنبه) گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۳۸ نفر جدید بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا جان خود را از دست دادند تا مجموع قربانیان این ویروس در این کشور به ۱۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر برسد.

 

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۷ هزار و ۱۳۱ مورد جدید به مبتلایان به «کووید-۱۹» در ایالات متحده آمریکا افزوده شد و شمار کلی مبتلایان به این ویروس ناشناخته در آمریکا به دو میلیون و ۹۳۵ هزار و ۷۱۶ نفر رسید.

 

 

با اینحال، پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا را سه میلیون و ۴۰ هزار و ۸۳۳ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۳۲ هزار و ۹۷۹ نفر گزارش کرده است. نیویورک با ۴۲۲ هزار و ۴۳۳ مورد ابتلا و ۳۲ هزار و ۲۶۷ مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا محسوب می‌شود.

 

بنا بر گزارش دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون دستکم ۱۱ میلیون و ۵۹۲ هزار و ۲۵۹ نفر از مردم سراسر جهان به کرونا آلوده شده‌اند و از آن میان ۵۳۷ هزار و ۴۸۷ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و ۶ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۳۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند. آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا قرار دارد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار