ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

آمریکا را به عضویت سازمان بهداشت جهانی در خواهم آورد

بایدن، اعلام کرد در صورت پیروزی در انتخابات دوباره این کشور را به عضویت سازمان بهداشت جهانی درخواهد آورد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جو بایدن، نامزد دموکرات‌های در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا اعلام کرد در صورت پیروزی در انتخابات دوباره این کشور را به عضویت سازمان بهداشت جهانی درخواهد آورد.

 

بر این اساس، بایدن در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: آن هنگام که آمریکا در تقویت بهداشت جهانی نقش داشته باشد، شهروندان ما ایمن‌تر خواهند بود. در روز اول پیروزی در انتخابات به عضویت سازمان بهداشت جهانی باز خواهم گشت.

 

ساعاتی قبل کاخ سفید به طور رسمی از خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی خبر داد. یک مقام ارشد دولت آمریکا اعلام کرد واشنگتن روز سه‌شنبه روابط خود را با این نهاد جهانی در بحبوحه شیوع ویروس کرونا قطع کرده است.

 

این مقام آمریکایی گفت تصمیم واشنگتن به اطلاع دبیر کل سازمان ملل رسیده است. سناتور باب منندز از اعضای ارشد دموکرات کمیته روابط خارجه سنای آمریکا، در توئیتی گفت کاخ سفید تصمیم خود را به کنگره اعلام کرده است.

 

منندز در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی از جان آمریکایی ها محافظت نمی‌کند، بلکه آن ها را بیشتر به خطر می‌اندازد.

 

دونالد ترامپ طی ماه های اخیر بارها سازمان بهداشت جهانی را به خروج تهدید کرده بود. ترامپ این سازمان را به جانبداری از چین و همچنین واکنش ضعیف در برابر شیوع ویروس کرونا متهم کرده بود.

 

با این حال، کارشناسان بهداشت عمومی آمریکا هشدار‌هایی را در این رابطه مطرح کرده‌اند. آن ها گفته‌اند ممکن است این تصمیم به شیوع ویروس کرونا در جهان دامن بزند. بیش از ۳ میلیون نفر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. پیش تر رئیس جمهور آمریکا بودجه سازمان جهانی بهداشت را در ماه آوریل تعلیق کرده بود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار