تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت

خبر خوش و عالی برای فرهنگیان

خبر خوش و عالی برای فرهنگیان رییس سازمان نهضت سوادآموزی از جذب ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در مدارس در سال تحصیلی آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۹۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، رییس سازمان نهضت سوادآموزی از جذب ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در مدارس در سال تحصیلی آینده خبر داد. بنا به اعلام مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، شاپور محمدزاده در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گیلان با اشاره به مأموریت‌های متنوع بزرگ‌ترین دستگاه تعلیم و تربیت در تعالی آموزشی کشور اظهار کرد: برنامه‌های آموزش‌وپرورش استان گیلان در راستای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، نقشه سند تحول بنیادین و همچنین برنامه‌های وزیر آموزش‌وپرورش در زمان اخذ رأی اعتماد زمینه ساز تحول شگرف در نظام فرهنگی و آموزشی است.

 


رییس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی آینده ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در مدارس کشور جذب می‌شوند و همچنین ۲۵ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران فرهنگی تبدیل وضعیت خواهند شد.

 


محمدزاده با اشاره به رقم ۲ میلیون و۷۰۰ هزار بی‌سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در سرشماری سال ۹۵ گفت: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته این رقم به کمتر از یک میلیون بی‌سواد در سال ۹۸ کاهش یافته است.



وی با تأکید براینکه شبکه شاد shaddl.medu.ir در استان گیلان باید جدی گرفته شود، اظهار کرد: شروع سال تحصیلی جدید از ۱۵شهریور اعلام شده است. حتی استان‌ها با وضعیت بهتر نیز می‌توانند ۲هفته زودتر واحد‌های آموزشی را بازگشایی کنند.

 


محمدزاده در پایان با اشاره به ویژگی‌های مدیرکل جدید آموزش‌وپرورش گیلان اظهار کرد: تجربه و تعامل بالای وی در استفاده از ظرفیت‌های مختلف، آینده خوبی را برای آموزش‌وپرورش استان نوید می‌دهد.
منبع : میزان

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
کجای این برا ما معلمان خبرب خوش است لطف کنید تیتر خبر را درست بزنین .
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
کجای این برا ما معلمان خبرب خوش است لطف کنید تیتر خبر را درست بزنین .
پار
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
چه خوبی داره برای فرهنگیان از زمانی که نیروهلی نهضت با آموزش و پرورش ادغام شدند فاتحه آموزش را خواندیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
0
0
بیایید حقوق فرهنگیان بازنشسته رو افزایش بدین با این حقوقهای فعلی که نمیشه زندگی کرد حداقل حقوق باید 6 تومن باشه که بتونه با این گرانی کفاف بده اونهم حداقلش
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار