وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

خبر خوش و عالی برای فرهنگیان

خبر خوش و عالی برای فرهنگیان رییس سازمان نهضت سوادآموزی از جذب ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در مدارس در سال تحصیلی آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۹۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، رییس سازمان نهضت سوادآموزی از جذب ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در مدارس در سال تحصیلی آینده خبر داد. بنا به اعلام مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، شاپور محمدزاده در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گیلان با اشاره به مأموریت‌های متنوع بزرگ‌ترین دستگاه تعلیم و تربیت در تعالی آموزشی کشور اظهار کرد: برنامه‌های آموزش‌وپرورش استان گیلان در راستای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، نقشه سند تحول بنیادین و همچنین برنامه‌های وزیر آموزش‌وپرورش در زمان اخذ رأی اعتماد زمینه ساز تحول شگرف در نظام فرهنگی و آموزشی است.

 


رییس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی آینده ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در مدارس کشور جذب می‌شوند و همچنین ۲۵ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران فرهنگی تبدیل وضعیت خواهند شد.

 


محمدزاده با اشاره به رقم ۲ میلیون و۷۰۰ هزار بی‌سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در سرشماری سال ۹۵ گفت: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته این رقم به کمتر از یک میلیون بی‌سواد در سال ۹۸ کاهش یافته است.



وی با تأکید براینکه شبکه شاد shaddl.medu.ir در استان گیلان باید جدی گرفته شود، اظهار کرد: شروع سال تحصیلی جدید از ۱۵شهریور اعلام شده است. حتی استان‌ها با وضعیت بهتر نیز می‌توانند ۲هفته زودتر واحد‌های آموزشی را بازگشایی کنند.

 


محمدزاده در پایان با اشاره به ویژگی‌های مدیرکل جدید آموزش‌وپرورش گیلان اظهار کرد: تجربه و تعامل بالای وی در استفاده از ظرفیت‌های مختلف، آینده خوبی را برای آموزش‌وپرورش استان نوید می‌دهد.
منبع : میزان

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
کجای این برا ما معلمان خبرب خوش است لطف کنید تیتر خبر را درست بزنین .
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
کجای این برا ما معلمان خبرب خوش است لطف کنید تیتر خبر را درست بزنین .
پار
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
چه خوبی داره برای فرهنگیان از زمانی که نیروهلی نهضت با آموزش و پرورش ادغام شدند فاتحه آموزش را خواندیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
0
0
بیایید حقوق فرهنگیان بازنشسته رو افزایش بدین با این حقوقهای فعلی که نمیشه زندگی کرد حداقل حقوق باید 6 تومن باشه که بتونه با این گرانی کفاف بده اونهم حداقلش
پرطرفدارترین اخبار