زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

اخراج دانشجویان از آمریکا به بهانه کرونا

دولت آمریکا اعلام کرده به دلیل شیوع کرونا، دانشجویان خارجی که کلاسهایشان به صورت آنلاین برگزار میشود حق اقامت در ایالات متحده را نداشته و باید این کشور را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۲۳

به گزارش راهبرد توسعه دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در صدد اخراج آن گروه از دانشجویان خارجی مقیم این کشور است که کلاسهای ترم پاییز  سال جاری به خاطر کرونا بطور مجازی برگزار می شود.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت» در حالیکه صدها دانشجوی کالج و دانشگاههای آمریکا  در زمینه نحوه تدریس ترم بعد با توجه به شیوع کرونا در این کشور مردد هستند، دولت آمریکا تصمیم دارد دانشجویان بدون ویزای مهاجرتی را  در صورتیکه تمام  کلاسهای ترم پاییز آنها به صورت آنلاین برگزار شود، از ایالات متحده اخراج کند.

اداره مهاجرت و گمرک آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد  برای آن گروه از دانشجویانی جدیدی که قصد دارند پاییز سال جاری در دانشگاهها  تحصیلات خود را آغاز کنند و به دلیل کرونا کلاسهایشان به صورت حضوری برگزار نمیشود  ویزای تحصیلی صادر نخواهد شد و آنها اجازه ورود به آمریکا را ندارند.

به نوشته ایندیپندنت، اعلامیه جدید همه معافیتهای ویژه دانشجویان بین المللی را خاتمه میدهد و آینده دانشجویان خارجی را به عنوان ساکنان ایالات متحده به خطر می اندازد.

 

فارس

ارسال نظر