توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا / اعلام ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر خانه‌های مناطق ۴ و ۵ تهران گران شد + جدول قیمت‌ها ۷۹۲۸ قطعه سکه تمام و ربع ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله فروخته شد + قیمت جزئیات فروش محصولات سایپا و پارس خودرو ویژه دهه فجر واکنش سازمان برنامه و بودجه به افزایش یارانه‌ها توضیحات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درباره طرح «وفاق مهر» معرفی بی وای دی سیل ۰۶ جی تی در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ + عکس افزایش باورنکردنی قیمت آیفون ۱۶ / رشد ۵۰ میلیونی قیمت‌ها پس از رجیستری + جدول قیمت وزیر راه: پیگیر برقراری پرواز پاریس هستیم/ ارتباط ایران ایر با لغو پرواز تهران - پاریس شایعه است بادنجان رکورددار گرانی خوراکی‌ها شد قیمت طلا، سکه و ارز امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ + جدول  قیمت طلا آبشده نقدی، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به لغو پرواز تهران-پاریس: فرانسه دلیل روشنی اعلام نکرده است قیمت دلار مبادله‌ای امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی پرواز‌های فرودگاه مشهد را متوقف کرد

رشد هشت درصدی تولید شمش فولادی

تولید شمش فولادی از سوی شرکت‌های بزرگ و واحدهای وابسته به ایمیدرو در سه ماهه نخست امسال با رشد هشت درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به پنج میلیون و ۷۰۲ هزار و ۶۰۴ تن رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  برپایه جداول آماری عملکرد فولاد مبارکه، خوزستان، ذوب آهن، شمش آلیاژی ایران، میدکو، شمش گروه ملی، کاوه جنوب، خراسان، چادر ملو، فولاد ارفع، بناب و جهان فولاد (سیرجان) گویای آن است که بیشترین رشد تولید شمش در سه ماهه امسال مربوط به جهان فولاد (سیرجان) با ۵۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال است.

همچنین بالاترین افت عملکرد در سه ماهه نخست امسال در زمینه شمش فولادی مربوط فولاد کاوه جنوب (بیلت) و فولاد خراسان (بیلت) به شکل مشترک به میزان ۲۱ درصد در مقایسه با سه ماهه ابتدایی سال ۹۸رقم خورد.

شمش تولیدی این واحدها در خرداد ماه امسال به رقم یک میلیون و ۹۴۶ هزار و۶۱۹ تن رسید و نسبت به ماه مشابه در سال ۹۸ افزایش هشت درصدی یافت.

بیشترین رشد عملکرد خرداد ماه در بین واحدهای یاد شده در زمینه شمش از آن میدکو(فولاد بردسیر- بیلت) با رقم ۹۹ درصد ثبت شد و کاوه جنوب هم با افت ۳۷ درصدی در مقایسه با عملکردش در خرداد ۹۸ بالاترین کاهش را داشت.

تولیدات فولادی ۳.۵ میلیون تن

جداول مورد بررسی حاکی از آن است که تولیدات فولادی واحدهای مزبور در سه ماهه نخست امسال با رشد یک درصدی نسبت به سه ماهه نخست ۹۸ به رقم سه میلیون و ۵۶۹ هزارو ۶۴۲ تن رسید که بیشترین رشد عملکرد در دوره مورد بررسی مربوط به گروه ملی صنعتی فولاد ایران با رقم یک‌هزار و ۱۸۱ درصد ثبت شد.

علاوه براین فولاد خراسان در سه ماهه نخست ۹۹ نسبت به دوره مشابه پارسال با افت ۳۲ درصدی بالاترین میزان کاهش را در بین واحدهای مورد بررسی نشان می دهد.

عملکرد شرکت‌های فولاد مبارکه، سبا، فولاد آذربایجان، خراسان، فولاد آلیاژی ایران، جهان فولاد سیرجان، نورد لوله اهواز، گروه ملی صنعتی فولاد ایران، فولاد اکسین، ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و فولاد بناب در خرداد ماه امسال در زمینه تولیدات فولادی رقم یک میلیون و ۱۷۴ هزار و ۶۷ تن را نشان می دهد که کاهش دو درصدی نسبت به ماه مشابه در سال گذشته دارد.

بیشترین رشد عملکرد درزمینه تولید ات فولادی در خرداد امسال مربوط به فولاد الیاژی ایران در زمینه مقاطع فولادی با ۸۱۶ درصد ثبت شد و بالاترین کاهش هم توسط گروه ملی صنعتی فولاد ایران با رقم ۶۹ درصد نسبت به خرداد ۹۸ بدست آمد.

به گزارش ایرنا، ایران اکنون در بین ۱۰ فولاد ساز شاخص جهان جای دارد و قرار است تا افق ۱۴۰۴ به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد برسد که تحقق آن جایگاه ایران را به رتبه هفتم جهان خواهد رساند.    

 

ایرنا 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده