اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

بررسی وضعیت بورس در کارگروه مشترک دولت و مجلس

وزیر اقتصاد از تشکیل کارگروه مشترک دولت و مجلس برای بررسی بازار سرمایه جهت رفع دغدغه نمایندگان خبر داد و گفت:‌ باید دولت و مجلس به قوام و استحکام سرمایه کمک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر فارس فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی پس از حضور در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی اظهار داشت: وقتی کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم تشکیل شد بر حسب وظیفه باید جلسه‌ معارفه‌ای بین مسئولین این کمیسیون، وزارت اقتصاد و فعالان بازار سرمایه برگزار می‌شد که به همین دلیل در این جلسه حضور یافتم.

وی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور به منظور تحلیل بازار سرمایه و اقبال عمومی مردم به این بازار در جلسه عصر امروز کمیسیون اقتصادی با حضور مسئولین وزارت اقتصاد و فعالان بازار بورس این موضوع بررسی شد.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: در این جلسه که قالب مسئولین بازار سرمایه و مسئولین وزارت اقتصاد حضور داشتند بازار بورس مورد بحث و. بررسی قرار گرفت.

دژپسند گفت: این جلسه دامنه‌دار است و قرار است که برنامه‌های وزارت اقتصاد و سازمان بورس را به همراه نمایندگان مجلس بررسی کنیم. اما با این حال قرار شد کارگروه مشترکی برای پیگیری دغدغه‌های نمایندگان مجلس به منظور بررسی بازار بورس و سرمایه تشکیل شود تا به قوام و استحکام بازار سرمایه کمک کند.

وی افزود: بازار سرمایه برخلاف دیگر بازارها، بازاری ریسکی است و مردم باید با مطالعه به این بازار آمده و از مشاوره‌های فعالان این بورس استفاده کرده و سپس معامله کنند هرچند ممکن است کاهی اوقات این بازار کاهشی بوده و گاهی اوقات هم افزایشی باشد.

وزیر اقتصاد در پایان گفت:‌ وظیفه  دولت در بازار بورس پذیرش و نظارت بیشتر است.

 

فارس

ارسال نظر